search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:32
MENU CLOSE

Η «Νιτσιάκος» διαψεύδει: Δεν πουλάμε στον Ρουβά το 40%

17.07.2017 10:28
Εξώδικο Ρουβά σε Πολάκη: Γιατί τον κατηγόρησε ότι «ξέπλενε» τη Χρυσή Αυγή - Media

Σε διάψευση των δημοσιευμάτων που έφεραν τον Σάκη Ρουβά να αποκτά το 40% της Νιτσιάκος προχώρησε η εταιρεία. 

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωί της Δευτέρας η οικογένεια αναφέρει: «Αναφορικά με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, η οικογένεια Νιτσιάκου επιθυμεί να διευκρινίσει ότι ουδεμία συζήτηση με οποιοδήποτε πρόσωπο δεν έχει πραγματοποιήσει που να αφορά πώληση ποσοστού της εταιρείας Θ. ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ ΑΒΕΕ και ότι κάτι τέτοιο ουδέποτε ήταν στις προθέσεις της».

Η «είδηση» άρχισε να διακινείται από την Παρασκευή από αρκετά Μέσα Ενημέρωσης, ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του οικονομικού καναλιού «SBC», κανένας δεν επικοινώνησε με την οικογένεια, προκειμένου να διασταυρώσει εάν ευσταθεί.

Δημοσιεύματα ήθελαν τον δημοφιλή τραγουδιστή να έχει «δώσει τα χέρια» με την εταιρεία παραγωγής πουλερικών Νιτσιάκος για την εξαγορά περίπου του 40% του μετοχικού της κεφαλαίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο ποπ σταρ πριν από λίγους μήνες προχώρησε στην ίδρυση ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία SK Κτηνοτροφική με διάρκεια 50 έτη και αρχικό μετοχικό κεφάλαιο 24.000 ευρώ.

Όπως έγινε γνωστό, μέσα στο καλοκαίρι θα ολοκληρωθεί η κατασκευή υπερσύγχρονης μονάδας πράσινης ενέργειας για την παραγωγή ρεύματος από βιοαέριο στην περιοχή της Καρδίτσας, όπου ο τραγουδιστής έχει αγοράσει έκταση 37 στρεμμάτων.

Σημειώνεται ότι μια μονάδα παράγει βιοαέριο και οργανικό λίπασμα αξιοποιώντας μεγάλη ποικιλία οργανικών πρώτων υλών (βιομάζα), όπως κτηνοτροφικά απόβλητα, αγροτικά και αγροτοβιομηχανικά υπολείμματα και απόβλητα, καθώς και ενεργειακά φυτά.

Η πλευρά του γνωστού τραγουδιστή ήταν η πρώτη που διέψευσε την πληροφορία πως ο Σάκης Ρουβάς «μπαίνει» στην αγορά των πουλερικών διαψεύδοντας κατηγορηματικά τα όσα ακούγονταν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:32