search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:56
MENU CLOSE

Εξιτήριο για τον Γιώργο Γεωργίου- Από Σεπτέμβριο πάλι πίσω από τα μικρόφωνα του Realfm

18.07.2017 04:58
Συγκλονίζει ο Γιώργος Γεωργίου: Παίρνω την τελευταία μου ανάσα και πέφτω - Media

Μετά από αρκετές ημέρες παραμονής στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας όπου νοσηλεύτηκε στην εντατική και στη συνέχεια στην καρδιολογική κλινική ο γνωστός αθλητικογράφος Γιώργος Γεωργίου πήρε εξιτήριο.

Ο δημοσιογράφος υπέστη έμφραγμα στις αρχές του μήνα και μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Αρχικά νοσηλεύτηκε στην εντατική με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν την κατάστασή του σοβαρή.

Στη συνέχεια η κλινική του εικόνα βελτιώθηκε και ο Γεωργίου βγήκε από την εντατική για να νοσηλευτεί για μερικές ακόμη ημέρες στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου, από την οποία σήμερα πήρε εξιτήριο.

Μάλιστα έκανε και επίσκεψη στους συναδέλφους του στον Real fm και όλοι του ευχήθηκαν περαστικά. 

Ο διευθυντής του ραδιοφώνου Χρήστος Μπάρλας σε ανάρτηση του στο Facebook έγραψε: Μας λαχταρησε παλι αλλα επεστρεψε…ολα καλα με τον Γιωργο τωρα ξεκουραση και απο τον Σεπτεμβρη και παλι στο μικροφωνο του Real Fm 97,8

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:56