search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:37
MENU CLOSE

Τζένιφερ και Μαργκότ «κονταροχτυπιούνται» για ένα ρόλο σε ταινία του Ταραντίνο

18.07.2017 06:36
Τζένιφερ και Μαργκότ «κονταροχτυπιούνται» για ένα ρόλο σε ταινία του Ταραντίνο - Media

 

Και οι δύο γνωστές και πανέμορφες ηθοποιοί Τζένιφερ Λόρενς και Μαργκότ Ρόμπι θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους, καθώς διεκδικούν τον ίδιο ρόλο στη νέα ταινία του διάσημου σκηνοθέτη Κουέντιν Ταραντίνο. Μόνο που η μία χαρακτηρίστηκε «άσχημη» για το ρόλο.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter o Ταραντίνο σχεδιάζει να γυρίσει ταινία που θα αφηγείται τις δολοφονίες του Μάνσον που συγκλόνισαν τον κόσμο στα τέλη της δεκαετία του ‘60.

Το άρθρο αναφέρει πως ο διάσημος σκηνοθέτης έχει προσεγγίσει μεγάλα ονόματα στο Χόλιγουντ για το κάστινγκ όπως τον Μπραντ Πιτ, ενώ η Τζένιφερ Λόρενς και η Μργκότ Ρόμπι είναι υποψήφιες για τον ρόλο της αδικοχαμένης Σάρον Τέιτ της συζύγου του διάσημου σκηνοθέτη Ρομάν Πολάνσκι, η οποία δολοφονήθηκε από τον Μάνσον και τους οπαδούς του.

Από την στιγμή που ακούστηκε η είδηση πως οι δύο σταρ διεκδικούν τον ίδιο ρόλο, το όνομα της Λόρενς πλασάρεται ως φαβορί, αφού η χολιγουντιανή σταρ έχει μεγάλη εμπειρία και πολλά βραβεία στην καριέρα της.

Ωστόσο η αδελφή της Σάρον Τέιτ, η Ντέμπρα, με δηλώσεις της στο ΤΜΖ είπε πως θεωρεί πως η Τζένιφερ Λόρενς δεν είναι «αρκετά όμορφη» για να ενσαρκώσει την αδελφή της.

Παράλληλα τόνισε πως η ίδια διατηρεί όλα τα δικαιώματα διαχείρισης της εικόνας της αδικοχαμένης αδελφής της και πως ο Tαραντίνο ακόμα δεν την έχει προσεγγίσει για να ζητήσει τη γνώμη της για το νέο του σκηνοθετικό πρότζεκτ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15