search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:57
MENU CLOSE

Αποκάλυψη τώρα: Και δεύτερη συνάντηση είχαν Τραμπ-Πούτιν στο περιθώριο των G20

19.07.2017 14:10
Λευκός Οίκος: Δεν υπάρχει συνάντηση Τραμπ-Πούτιν - Media

 

Σάλο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του Λευκού Οίκου ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και ο Ρώσος ομόλογός του, Βλαντίμιρ Πούτιν είχαν και δεύτερη, μυστική συνάντηση στο περιθώριο των εργασιών της συνόδου κορυφής του G20 στο Αμβούργο.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η κυβέρνηση των ΗΠΑ, η συνάντηση έγινε κατά τη διάρκεια δείπνου των δύο ανδρών και άλλων ηγετών, μαζί με τις συζύγους τους, λίγες ώρες μετά την πολυδιαφημισμένη πρώτη τους συνάντηση, διάρκειας δύο ωρών που έλαβε χώρα στη γερμανική πόλη.

Αναφερόμενος στην συνάντηση, ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σον Σπάισερ δήλωσε ότι περιελάμβανε «κουβεντούλες και ευγένεια», παρά το γεγονός ότι παρών στο δείπνο ήταν κι ένας ρώσος διερμηνέας, και σημείωσε ότι ο Τραμπ καθόταν δίπλα στη σύζυγο του Ιάπωνα πρωθυπουργού Σίνζο Άμπε, Άκιε.

Το πρόβλημα είναι ότι σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο Τραμπ σηκώθηκε από το τραπέζι του και κάθησε σε αυτό του Πούτιν με τον οποίο και συνομίλησε για περίπου μία ώρα. Οι ίδιες μαρτυρίες αναφέρουν ότι η κίνηση Τραμπ εξέπληξε και δυσαρέστησε πολλούς από τους παριστάμενους ηγέτες, οι οποίοι αισθάνθηκαν ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ τους αγνοεί και ότι μόνο με τον Ρώσο ομόλογό του αισθανόταν άνετα.

Ανταπαντώντας στις αποκαλύψεις, ο Τραμπ κατέφυγε -πού αλλού;…- στο Twitter και στους ισχυρισμούς για «ψευδείς ειδήσεις» γράφοντας ότι τα ΜΜΕ γνώριζαν για το δείπνο που οργάνωνε η καγκελαρία της Γερμανίας και ότι διαστρέφουν την αλήθεια για να του δώσουν «σκοτεινό» τόνο.

Ωστόσο, αναλυτές αναφέρουν ότι το περιεχόμενο της συζήτησης Τραμπ-Πούτιν παραμένει άγνωστο και, ως εκ τούτου, προβληματίζει…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:54