search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:52
MENU CLOSE

«Βλέπει» τη μετενσάρκωση του νεκρού άντρα της σε ένα… μοσχαράκι

20.07.2017 05:40
«Βλέπει» τη μετενσάρκωση του νεκρού άντρα της σε ένα... μοσχαράκι - Media

 

Μια γυναίκα 74 χρονών από την Καμπότζη ζει με ένα μοσχαράκι 5 μηνών καθότι η γυναίκα πιστεύει πω το μικρό μοσχαράκι είναι η… μετενσάρκωνση του άντρα της που έχει πεθάνει εδώ και έναν χρόνο.

Η 74χρονη Khim, δήλωσε σε διεθνή μέσα ενημέρωσης πως περισσότεροι από 100 άνθρωποι την επισκέπτονται καθημερινά για να δουν το μικρό μοσχαράκι, το οποίο υποστηρίζει πως συμπεριφέρεται όπως και ο αποθανών σύζυγός της.

«Πιστεύω πως το μοσχαράκι είναι ο άντρας που γιατί ότι και να κάνει είναι ακριβώς το ίδιο όπως το έκανε ο άντρας μου όταν ζούσε».

Άνθρωποι που έχουν επισκεφτεί το την 74χρονη δηλώνουν πως το μοσχαράκι ανεβαίνει κανονικά σκάλες μέσα στο σπίτι, ενώ η γυναίκα αφού το ταΐσει και το πλύνει, το βάζει να κοιμηθεί στο κρεβάτι δίνοντας τους ένα… φουσκωτό μαξιλάρι.

 

«Θα τον κρατήσω και θα τον φροντίζω όλη μου τη ζωή», δηλώνει η Κhim.

Το 95% του πληθυσμού της Καμπότζης είναι βουδιστές και πολλοί πιστεύουν πως η ψυχή του ανθρώπου μετενσαρκώνεται μετά θάνατον.

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:52