search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:16
MENU CLOSE

Το επικό διαφημιστικό του 3ου Ημιμαραθωνίου Κρήτης!

20.07.2017 08:38
Το επικό διαφημιστικό του 3ου Ημιμαραθωνίου Κρήτης! - Media

Με ένα επικό βίντεο- διαφημιστικό ο Σύλλογος  ΑΘΛΗ.Σ.Υ διαφημίζει τον 3ο Ημιμαραθώνιο Κρήτης που θα πραγματοποιηθεί στο Αρκαλοχώρι του Ηρακλείου.

Η Κρητικιά μάνα δεν αφήνει τον κανακάρη της σε χλωρό κλαρί προκειμένου να είναι έτοιμος και σε φόρμα για τον μεγάλο αγώνα και του… φωνάζει “το πρωινό σου”, “τον χυμό σου”, “ζακέτα να βάλεις”!!!!

Ακόμα και στο τέλος όταν το αποτέλεσμα δεν είναι καλό εκείνη είναι βράχος δίπλα του!

Ο Σύλλογος  ΑΘΛΗ.Σ.Υ διοργανώνει την Κυριακή 01 Οκτωβρίου 2017 για τρίτη  χρονιά τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης (21χλμ) και για τέταρτη  χρονιά τους παράλληλους αγώνες δρόμου Arkalochori Street Run 5χλμ – 10χλμ – 1000 μέτρων στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου Κρήτης

Σκοπός των αγώνων είναι να προβληθεί πόσο σημαντική είναι για την υγεία μας η άσκηση. Το τρέξιμο και το περπάτημα είναι η πιο εύκολη άσκηση καθώς είναι οι πιο φυσικές κινήσεις του ανθρώπου.

Στον αγώνα μπορούν να τρέξουν και να περπατήσουν άνθρωποι με οποιαδήποτε  φυσική κατάσταση και κάθε ηλικίας, από 6 έως 106 χρονών!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:12