search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:49
MENU CLOSE

Φρίκη! Γεμάτο βελόνες το σώμα μωρού από τελετές μαύρης μαγείας (Photos)

20.07.2017 09:32
Φρίκη! Γεμάτο βελόνες το σώμα μωρού από τελετές μαύρης μαγείας (Photos) - Media

 

Μια φριχτή ιστορία με ένα μικρό κοριτσάκι μόλις 3 ετών ήρθε στο φως της δημοσιότητας στην Ινδία.

Όπως αποκαλύφθηκε η μικρούλα είχε στο κορμάκι της 7 βελόνες, οι οποίες είχαν χρησιμοποιηθεί πάνω της σε… τελετές μαύρης μαγείας.

Η ιστορία εκτυλίχθηκε στην περιοχή Μπανκούρα, με την 3χρονη να μεταφέρεται στο νοσοκομείο από τη μητέρα του, η οποία ανησύχησε για τα σημάδια και τους πόνους που αισθανόταν η μικρή.

Οι γιατροί έκαναν ακτινογραφίες στο σώμα της μικρής, όταν έκπληκτοι διαπίστωσαν πως μέσα στο σώμα της βρίσκονταν 7 μεγάλες βελόνες, ενώ διαπίστωσαν πως το ένα της χέρι ήταν σπασμένο.

Το κοριτσάκι υποβλήθηκε σε εγχείρηση και της αφαιρέθηκαν οι βελόνες. Οι βελόνες βρίσκονταν μέσα στο κορμάκι της για τουλάχιστον 15-20 ημέρες.

 

Ύστερα από την έρευνα της αστυνομία αποδείχθηκε πως το παιδί είχε υποστεί βασανιστήρια σε τελετή μαύρης μαγείας, από έναν 50χρονο άνδρα ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη από τις αρχές.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:48