search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:40
MENU CLOSE

Σοκ στην Κρήτη: Ακούμπησε το νερό της πισίνας και πέθανε

21.07.2017 08:34
Έριξαν σε πισίνα 250 φορές παραπάνω χλώριο με τραγικές συνέπειες από δηλητηρίαση - Media

Τραγική κατάληξη είχαν οι διακοπές για έναν 71χρονο Ισραηλινό τουρίστα, ο οποίος έχασε τη ζωή του, ενώ έκανε το μπάνιο του σε πισίνα ξενοδοχείου στο Μύρτο Ιεράπετρας, σήμερα το μεσημέρι.

Τα αίτια του θανάτου του ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών δεν οφείλονται σε πνιγμό, αλλά είναι παθολογικά.

Ο άτυχος 71χρονος τουρίστας, ο οποίος είχε κατέβει με τη σύζυγό του, να κάνει το μπάνιο του στην πισίνα του ξενοδοχείου  του, έχασε τις αισθήσεις του, σύμφωνα με  πληροφορίες, τη στιγμή που ήρθε σε επαφή με το νερό, πέφτοντας με τα πόδια στην πισίνα.

Η σύζυγός του πανικοβλήθηκε όταν τον είδε να πέφτει στο νερό και να μένει ακίνητος. Φώναξε βοήθεια και άμεσα έσπευσαν, ο ξενοδόχος και το προσωπικό του ξενοδοχείου, που άμεσα κινητοποιήθηκαν για να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο άνδρα.

Στο σημείο κλήθηκαν αμέσως ο αρχηγός του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Ιεράπετρας κ. Νίκος Νεστοράκης, ο οποίος εργάζεται στην περιοχή, καθώς και ο φαρμακοποιός του χωριού κ. Παύλος Πάγκαλος, οι οποίοι προσπάθησαν με μαλάξεις και καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση να επαναφέρουν τον 71χρονο άνδρα, και για να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Κλήθηκε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο έφτασε σε ελάχιστο χρόνο στο Μύρτο.

Οι διασώστες έκαναν στον άτυχο άντρα καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), χωρίς να καταφέρουν να «βάλουν μπρος» την καρδιά του, καθώς ο άνθρωπος παραλήφθηκε χωρίς σφυγμό.

Ο 71χρονος μεταφέρθηκε στις 2 παρά δέκα στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας, εκεί συνεχίστηκε η προσπάθεια από τους εφημερεύοντες γιατρούς να επαναφέρουν στη ζωή τον 71χρονο, όμως, οι προσπάθειές τους δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα.

 

Πηγή: neakriti.gr

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:40