search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:49
MENU CLOSE

Το Σάββατο στο Καρπενήσι ο γάμος του Κώστα Μπακογιάννη με τη Σία Κοσιώνη-Όλες οι λεπτομέρειες

21.07.2017 10:40
Στο νοσοκομείο της Λάρισας ο Κώστας Γκουσγκούνης - Media

 

Μπορεί να τον καθυστέρησαν λόγω πένθους, καθώς πριν ένα μήνα έφυγε από την ζωή ο μεγάλος πολιτικός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, αλλά η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης θα ανέβουν τελικά τα σκαλιά της εκκλησίας, το Σάββατο 22 Ιουλίου.

Ο γάμος θα γίνει στο Καρπενήσι και όχι στην Σαντορίνη, που είχε κανονιστεί. Το μυστήριο του γάμου αλλά και η δεξίωση θα λάβει χώρα στο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη στο Καρπενήσι, ένας χώρος που αποτελεί αγαπημένο μέρος για όλη την οικογένεια. Φυσικά, η τελετή θα είναι σε στενό οικογενειακό κύκλο και παρουσία μόνο καλών φίλων.

Το ζευγάρι επιθυμεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να μείνει όσο γίνεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ο γάμος τους και να ζήσουν τη μεγάλη στιγμή τους με την οικογένειά του και τους φίλους του. Η δημοσιογράφος ενώ περιμένει τη στιγμή που θα βρεθεί νυφούλα στο πλευρό του αγαπημένου της, διανύει και μια από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής της αφού βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το μωρό τους!
 
 Ο γάμος θα τελεστεί από τον Μητροπολίτη Καρπενησίου κ. Γεωργίου και μάλιστα, σύμφωνα με το Tv Star, το βράδυ της Παρασκευής, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Κώστας Μπακογιάννης με την μέλλουσα συζυγό του, Σία Κοσιώνη, θα δειπνήσουν και θα διασκεδάσουν με τους καλεσμένους τους σε γνωστό κέντρο της Ποταμιάς.
 
Χαρακτηριστικό είναι ότι και η οικογένεια Κοσιώνη διατηρεί σαλέ σε υψόμετρο 840 μέτρων, μέσα σε ελατόδασος, κοντά στο Καρπενήσι, όπου θα τελεστεί ο πολυαναμενόμενος γάμος της Σίας με τον Κώστα Μπακογιάννη.
 
 Η γνωριμία που οδήγησε σε ένα ρομαντικό Love Story
 
Το ζευγάρι άρχισε δειλά δειλά να βγαίνει πριν από δυομιση χρόνια, κρατώντας χαμηλό προφίλ. Η κοινή εμφάνισή τους στα μπουζούκια και οι διακοπές στην Αντίπαρο αποκάλυψαν όμως, τον έρωτά τους. Ακολούθησε η επίσημη εμφάνισή τους στο Καρπενήσι, αλλά και σε γάμο στη Λαμία με το ζευγάρι να δείχνει πως δεν κρύβεται πια.
 
Πρόσφατα οι δυο τους έκαναν μια ακόμη επίσημη εμφάνιση στην Παλαιά Βουλή. Ο Κώστας Μπακογιάννης στάθηκε διακριτικά στο πλευρό της συντρόφου του, Σίας Κοσιώνη, μαζί με τα παιδιά του και οι δυο τους έδειχναν να είναι στα καλύτερά τους. Η γνωστή δημοσιογράφος άλλωστε έχει άριστες σχέσεις με την οικογένειά του Κώστα Μπακογιάννη και είναι πολύ αγαπητή και στα δυο παιδιά του.

 

Πηγή: tlife.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:48