search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:40
MENU CLOSE

Στη φυλακή Σαουδαράβας πρίγκιπας – Κατηγορείται πως τραμπούκισε πολίτες (Σκληρες Εικόνες )

21.07.2017 11:01
Στη φυλακή Σαουδαράβας πρίγκιπας – Κατηγορείται πως τραμπούκισε πολίτες (Σκληρες Εικόνες )  - Media

Μπορεί  η παγκόσμια κοινότητα να προσάπτει πολλά στην Σαουδική Αραβία αναφορικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα και ιδίως με τα δικαιώματα της γυναίκας, αλλά όπως φαίνεται για ακόμα μια φορά η δικαιοσύνη στην αραβική χώρα δεν κάνει διακρίσεις μεταξύ της βασιλικής οικογένειας και των απλών πολιτών.

Ακόμα μια φορά μέλος της βασιλικής οικογένειας δέχεται τα πυρά των πολιτών καθότι δημοσιοποιήθηκαν βίντεο στο ίντερνετ τα οποία τον δείχνουν να έχει συστήσει «συμμορία»  και να χτυπάει αθώους πολίτες.

Ο λόγος για τον πρίγκιπα  Saud bin Abdulaziz bin Musaed bin Saud bin Abdulaziz Al Saud – γνωστό ως πρίγκιπα Abdulaziz – ο οποίος εμφανίζεται σ’ αυτά τα βίντεο να τρομοκρατεί αθώος πολίτες, ακόμα και γυναίκες και μάλιστα να τους χτυπάει.

Στα επίμαχα βίντεο εμφανίζονται, επίσης, φίλοι του πρίγκιπα να συμμετέχουν στις ίδιες πράξεις βίας.

Ύστερα, από τη δημοσιοποίηση του βίντεο το ζήτημα πήρε έκταση και αρκετοί ήταν εκείνοι που κατήγγειλαν στις αρχές τον πρίγκιπα.

Ο βασιλιάς Salman ήταν ξεκάθαρος από την αρχή: κανένας από τους κατηγορούμενους να μην απελευθερωθεί από τη φυλακή μέχρι να μιλήσουν όλοι οι μάρτυρες της δίκης και μέχρι το δικαστήριο να εκδώσει απόφαση

«Όλοι οι κάτοικοι της χώρας ανεξάρτητα από την κοινωνική τους θέση έχουν την ίδια προστασία βάσει των νόμων της χώρας», δήλωσε ο βασιλιάς.

Πριν από λίγους μήνες, ένας άλλος πρίγκιπας είχε εκτελεστεί μετά την καταδίκη του για τη δολοφονία ενός πολίτη. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03