search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:35
MENU CLOSE

Βόμβα στην Ουάσινγκτον: Παραιτήθηκε ο εκπρόσωπος τύπου του Τραμπ

21.07.2017 16:07
Βόμβα στην Ουάσινγκτον: Παραιτήθηκε ο εκπρόσωπος τύπου του Τραμπ - Media

 

Νέα σημαντική απώλεια στο επιτελείο του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με τους ΝΥΤ, παραιτήθηκε από εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου ο Σον Σπάισερ, μόλις έξι μήνες από την ανάληψη της προεδρίας από τον Τραμπ.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Τραμπ πρότεινε στον Σπάισερ να παραμείνει στο επιτελείο του, αλλά ο ίδιος αρνήθηκε, λέγοντας ότι η τοποθέτησή του ήταν εξαρχής «λάθος».

H εφημερίδα αναφέρει ότι αφορμή για την παραίτηση Σπάισερ ήταν η πρόσληψη από τον Τραμπ του Άντονι Σκαραμούτσι στη θέση του Διευθύντη Επικοινωνιών.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα οι εμφανίσεις του Σπάισερ στην ενημέρωση των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου ήταν πιο σπάνιες και φαίνεται ότι υπήρχε αμοιβαία ψυχρότητα με τον Τραμπ.

Λίγο αργότερα, ο ίδιος ο Σπάισερ παραδέχθηκε ότι παραιτήθηκε και ότι θα εγκαταλείψει οριστικά τον Λευκό Οίκο στο τέλος Αυγούστου, ενώ ο Σκαραμούτσι ανακοίνωσε ότι εκπρόσωπος τύπου αναλαμβάνει η αναπληρώτρια του Σπάισερ, Σάρα Σάντερς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:33