search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:31
MENU CLOSE

Μπαμπάς θα γίνει ο Κωστής Χατζηδάκης!

22.07.2017 07:57
Μπαμπάς θα γίνει ο Κωστής Χατζηδάκης! - Media

Μπαμπάς θα γίνει σε λίγους μήνες ο αντιπρόεδρος της Νέας δημοκρατίας Κωστ΄ςη Χατζηδάκης αφού η αγαπημένη του Πόπη Καλαϊτζή περιμένει το πρώτο τους παιδί.

Το ζευγάρι τέλεσε στις αρχές του μήνα τον ρομαντικό του γάμο στο νησί της Τζιας, κάτι που είχε ανακοινώσει και ο ίδιος μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook όπου έγραψε: “Το πήρα το κορίτσι”.

Όμωςτα ευχάριστα δεν τελειώνουν εκεί. Όπως δημοσιεύει το Secret των Παραπολιτικών ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εκτός από σύζυγος θα γίνει και μπαμπάς. Πηγές αναφέρουν πως η σύζυγος του πλέον διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Ήδη βρίσκεται στον 4ο με 5ο μήνα ωστόσο όπως ο γάμος τους έμεινε επτασφράγιστο μυστικό έτσι και τα ευχάριστα της εγκυμοσύνης το ζευγάρι δεν ήθελε να γίνουνγνωστά από την αρχή και αυτόςήταν ο λόγος που επισπεύθηκε ο γάμος.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:29