search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:13
MENU CLOSE

Αυτές είναι οι καλύτερες παραλίες γυμνιστών στην Ελλάδα! (Photos)

22.07.2017 07:58
Αυτές είναι οι καλύτερες παραλίες γυμνιστών στην Ελλάδα! (Photos) - Media

 

Το ότι η Ελλάδα κρύβει αμέτρητους «θησαυρούς» το γνωρίζαμε. Αυτό που δεν περιμέναμε, όμως, ήταν να συνειδητοποιήσουμε πως μερικές από τις ωραιότερες παραλίες της χώρας μας ενδείκνυνται μόνο για τους πολύ τολμηρούς.

Ο λόγος; Αποτελούν στέκια γυμνιστών όχι μόνο με εκπληκτική θέα αλλά και με δροσερά, κυστάλλινα νερά. Απόμερες, ήσυχες και γεμάτες απενοχοποιημένους λουόμενους, αποτελούν ιδανική επιλογή για όσους αγαπούν την ελευθερία του να απολαμβάνει κανείς το μπάνιο του απαλλαγμένος από το μαγιό του.

To menshouse.gr διάλεξε τις 5 καλύτερες από τις δεκάδες που υπάρχουν στις πόλεις και τα νησιά της Ελλάδας και σας τις παρουσιάζουμε.

Τι λέτε; Αξίζουν μια επίσκεψη;

Λιβάδι, Δονούσα

Μία από τις ωραιότερες παραλίες των Κυκλάδων στην οποία έχουν την τιμητική τους οι γυμνιστές. Η Δονούσα φημίζεται για τους ελεύθερους κατασκηνωτές της, οι οποίοι έχουν εντάξει το Λιβάδι στη λίστα με τους αγαπημένους τους προορισμούς. Η περιοχή σφύζει από κόσμο, σε καμία περίπτωση, όμως, δεν ενδείκνυται για τους συντηρητικούς, παρότι τα καταπράσινα νερά και η ψιλή άμμος της παραλίας κάνουν το σκηνικό εντελώς εξωτικό. Όσο για τους μόνιμους θαμώνες; Διατηρούν κάκιστη σχέση με… το μαγιό τους.

Παράγκα, Μύκονος

Η Παράγκα είναι από τις πιο γνωστές παραλίες της Μυκόνου. Ωστόσο, κάποιος που δεν έχει επισκεφτεί ξανά το νησί των ανέμων, δύσκολα γνωρίζει το «μυστικό» της. Το πανέμορφο αυτό μέρος αποτελεί στέκι γυμνιστών, με την παραλία να είναι χωρισμένη στα δύο: Στο κεντρικό της κομμάτι συχνάζουν οικογενειάρχες με τα παιδιά τους, ενώ δεξιά το γυμνό πρωτοστατεί!

Μικρή Μπανάνα, Σκιάθος

Μια παραλία – όνειρο. Κατ’ εμάς, η ωραιότερη της Σκιάθου. Με ρηχά νερά και πλούσια βλάστηση, φημίζεται για τη φυσική ομορφιά της. Το γεγονός πως την προτιμούν πολλοί γυμνιστές έχει «απομακρύνει» τους λιγότερο τολμηρούς, με αποτέλεσμα δύσκολα να συναντά κανείς στα νερά της λουόμενο με μαγιό.

Πρόκειται  -κατά κοινή ομολογία- για τη διασημότερη παραλία γυμνιστών της χώρα μας.

Βελανιό, Σκόπελος

Το Βελανιό της Σκοπέλου δεν αποτελούσε ανέκαθεν παραλία γυμνιστών. Η φυσική της ομορφιά και η ηρεμία που χαρίζει, όμως, οδήγησαν σε αυτή πολλούς γυμνιστές. Τα νερά της είναι πεντακάθαρα και σπανίως θα βρεθεί κάτι να «χαλάσει» την απόλυτη ησυχία που επικρατεί εκεί. Ένας πραγματικός Παράδεισος!

Κόκκινη Άμμος, Μάταλα

Ακόμα μία «ιδιαίτερη» παραλία της Κρήτης που διαφημίστηκε σε ολόκληρο τον κόσμο από τα διεθνή Μέσα ενημέρωσης. Η Κόκκινη Άμμος με την άγρια ομορφιά και τα γαλαζοπράσινα νερά της, έχει αποτελέσει θέμα και στο «Sky Travel», με τους δημοσιογράφους να κάνουν λόγο για μια παραλία γυμνιστών «που μόνο οι τολμηροί μπορούν να εξερευνήσουν».

Άποψη απόλυτα δικαιολογημένη, καθώς γύρω της υπάρχουν βράχια και σπηλιές που οι επισκέπτες λατρεύουν να εξερευνούν.

Σε περίπτωση που θελήσετε να την επισκεφτείτε, το μαγιό σας είναι περιττό…

Πηγή: menshouse.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:12