search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:52
MENU CLOSE

Αυτός είναι ο κατάλληλος ανεμιστήρας ανάλογα με το χώρο που βρίσκεστε

22.07.2017 08:36
Αυτός είναι ο κατάλληλος ανεμιστήρας ανάλογα με το χώρο που βρίσκεστε - Media

 

Η ζέστη επιστρέφει, το καλοκαίρι ξανάρχεται και οι ανάσες δροσιάς είναι πιο επιτακτικές από ποτέ. 

Όποιο κι αν είναι το μέρος που περνάτε το μεγαλύτερο διάστημα της μέρας σας τους καλοκαιρινούς μήνες, πρέπει να είναι δροσερό και σε φυσιολογικές θερμοκρασίες. Για να το καταφέρετε αυτό, θα χρειαστεί να προμηθευτείτε τον κατάλληλο ανεμιστήρα, που θα κάνει ευχάριστη τη διαμονή σας στον χώρο αυτό αποφεύγοντας έτσι τη χρήση κλιματιστικού.

Δείτε αναλυτικά ποιος είναι ο κατάλληλος ανεμιστήρας για κάθε χώρο και επιλέξτε αυτόν που σας ταιριάζει καλύτερα με βάση το ”που” ξοδεύετε τις περισσότερες ώρες της μέρας και της  νύχτας σας.

Στο σαλόνι Επιλέξτε για το σαλόνι σας έναν ανεμιστήρα οροφής. Οι ανεμιστήρες οροφής μπορούν να ρίξουν τη θερμοκρασία του σαλονιού κατά 3 βαθμούς, ενώ καίνε πολύ λιγότερο ρεύμα από τα κλιματιστικά. Είναι μια αποτελεσματική και οικονομική λύση, καθώς μπορεί να καταναλώσει ενέργεια αξίας 8-10 €, έπειτα από λειτουργία 12 ωρών.  Στο εμπόριο θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από καλαίσθητους και μοντέρνους ανεμιστήρες που θα ταιριάζουν με την διακόσμηση του σαλονιού σας.

Στο υπνοδωμάτιο Επιλέξτε για το υπνοδωμάτιό σας επιδαπέδιους ανεμιστήρες. Ένας χαμηλός επιδαπέδιος ανεμιστήρας θα καθοδηγεί τον ζεστό αέρα προς τα πάνω, επιτρέποντάς σας να έχετε έναν ευχάριστο και ξεκούραστο ύπνο. Επιπλέον, ο δροσερός αέρας θα διαχέεται στο υπνοδωμάτιο χωρίς να σας «χτυπάει» κατευθείαν στο σώμα και να κινδυνεύετε να πάθετε ψύξη την ώρα που κοιμάστε. 

Στο παιδικό δωμάτιο Προτιμήστε για το παιδικό δωμάτιοεπιτραπέζιο ανεμιστήρα χωρίς πτερύγιο. Ο σχεδιασμός του, σας επιτρέπει να τον τοποθετήσετε στον χώρο που βρίσκεται το παιδί σας, χωρίς να νιώθετε φόβο ότι μπορεί να υπάρξει περίπτωση τραυματισμού. Εξασφαλίστε ένα δροσερό και ευχάριστο περιβάλλον για το παιδί σας με αυτόν τον τρόπο.

Υπόλοιποι χώροι του σπιτιού Προτιμήστε τους ανεμιστήρες με υδρονέφωση για να εξασφαλίσετε μια δροσερή και καθαρή ατμόσφαιρα στο σπίτι σας. Οι ανεμιστήρες με υδρονέφωση είναι αυτόνομοι και αθόρυβοι. Δροσίζουν τον χώρο σας οικονομικά και με υγιεινό τρόπο, γεγονός που τους καθιστά ιδανικούς για οικιακή χρήση. Μάλιστα, το ποσοστό υγρασίας που δημιουργούν στο ξηρό οικιακό περιβάλλον εξασφαλίζει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα χωρίς να καταστρέφει τα έπιπλα και βοηθά τα άτομα με αναπνευστικά προβλήματα. Ιδανικός και για εξωτερικούς χώρους.

Στο αυτοκίνητο Για να διατηρείτε δροσερό το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας χρησιμοποιήστε ηλιακούς ανεμιστήρες ειδικούς για αυτοκίνητα. Τοποθετούνται εύκολα στο παράθυρο του αυτοκινήτου, δεν χρειάζονται μπαταρίες για να λειτουργήσουν, ενώ είναι ιδανική λύση, αν αφήνετε παρκαρισμένο το όχημά σας κάτω από τον καυτό ήλιο. Μάθετε εδώ περισσότερα για το απίστευτο gadget με το οποίο το αυτοκίνητο σας δεν θα “βράσει” ποτέ ξανά!

Πηγή: spirossoulis.com

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:52