search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:10
MENU CLOSE

Πάτρα: Αστυνομικοί – μαϊμού έψαξαν και έκλεψαν 64χρονη

22.07.2017 09:28
Πάτρα: Αστυνομικοί - μαϊμού έψαξαν και έκλεψαν 64χρονη  - Media

 

Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 33χρονος, σε βάρος του οποίου και ενός συνεργού του σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής και αντιποίησης κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, οι δυο δράστες προσέγγισαν 64χρονη, υποδυόμενοι τους αστυνομικούς και με το πρόσχημα του ελέγχου, ερεύνησαν τα πράγματά της και της αφαίρεσαν έξι βραχιόλια, φάρμακα και το κινητό της τηλέφωνο.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκαν έρευνες από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, με αποτέλεσμα την άμεση εξιχνίαση της υπόθεσης και τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, μετά από λίγη ώρα.

Σε σωματική έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον 33χρονο  βρήκαν ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο κατέσχεσαν ως προϊόν κλοπής.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού του συνεχίζονται.

Πηγή: patrastimes.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:07