search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:41
MENU CLOSE

Θάνος Μικρούτσικος: Δείτε για πρώτη φορά τη μικρότερη κόρη του (Photo)

22.07.2017 09:46
Το πρώτο μήνυμα του Θάνου Μικρούτσικου μετά την περιπέτεια της υγείας του - Media

Συγκινητικές στιγμές ως πατέρας έζησε ο Θάνος Μικρούτσικος, καθώς η μικρότερη κόρη του, Αλεξάνδρα αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο. 

 

Ο μεγάλος τραγουδοποιός, ο οποίος φέτος το καλοκαίρι κάνει περιοδεία με την παράσταση «Ταξίδι στο Σταυρό του Νότου», άφησε για λίγο τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και βρέθηκε στο Λονδίνο, στο πλευρό της κόρης του.

Μάλιστα, θέλησε να μοιραστεί την οικογενειακή αυτή στιγμή με τους διαδικτυακούς του φίλους, και από τις σπάνιες φορές, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μία κοινή του φωτογραφία με την Αλεξάνδρα, από την τελετή αποφοίτησης.

«Τώρα, λοιπόν, Αλεξάνδρα χόρεψε πάνω στο φτερό του καρχαρία», ήταν το σχόλιο που συνόδευσε την τρυφερή φωτογραφία. Ο Θάνος Μικρούτσικος έχει συνολικά τέσσερα παιδιά από τους δύο του γάμους του. Από τον πρώτο έχει αποκτήσει την Σεσίλ και την Κωνσταντίνα, ενώ από το δεύτερο, την Αλεξάνδρα και τον Στέργιο. Κι έχουμε να παρατηρήσουμε ότι η νεαρή Μικρούτσικου είναι μία πολύ όμορφη κοπέλα.

Δείτε τη φωτογραφία, που απέσπασε χιλιάδες likes

Πηγή: mothersblog.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:35