search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:54
MENU CLOSE

Νέος έρωτας στην πόλη; Τζώνη Καλημέρης και Χριστίνα Κοντοβά μαζί στη Μύκονο

22.07.2017 10:03
Ο Τζώνη Καλημέρης για την αποχώρησή του από το Open – «Δεν ήταν δική μου απόφαση» - Media

Tι συμβαίνει με τη Χριστίνα Κοντοβά και τον Τζώνη Καλημέρη;

Σύμφωνα με το ένθετο Secret  των Παραπολιτικών η σχεδιάστρια και ο ισχυρός άνδρας των media τους τελευταίους μήνες έχουν έρθει πιο κοντά, με πηγές από το περιβάλλον της η Χριστίνα Κοντοβά είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ, αφού λάμπει κυριολεκτικά και χαμογελάει συνέχεια.

Η Χριστίνα και ο Τζώνη γνωρίζονταν, αλλά ήρθαν πιο κοντά μέσω κοινών γνωστών. Φέτος πέρασαν μαζί τις διακοπές τις ημέρες του Αγίου Πνεύματος στη Μύκονο. Από τη μία η Χριστίνα έχει δική της μπουτίκ με ρούχα στην παραλία Καλό Λιβάδι, ενώ ο Τζώνη Καλημέρης κάθε χρόνο νοικιάζει σπίτι στο νησί, όπου κάνει διακοπές με τα παιδιά του. Η αλήθεια είναι ότι μετά τον οριστικό χωρισμό του από τη δημοσιογράφο Ανθή Σαλαγκούδη, δεν έχει κάνει δημόσια εμφάνιση με άλλη συνοδό. Το ίδιο και η γνωστή σχεδιάστρια, αφού η πιο πρόσφατη σχέση της ήταν αυτή με τον ηθοποιό Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον τους και οι δυο θέλουν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας γι’ αυτό και δεν έχουν κάνει επίσημη δημόσια εμφάνιση. Επιλέγουν όταν είναι οι δυο τους να πηγαίνουν σε ήσυχα μέρη που δεν υπάρχουν παπαράτσι., ενώ όταν είναι να βρεθούν κάπου κοσμικά φροντίζουν στην παρέα να είναι και άλλα άτομα.

 Κανείς δεν γνωρίζει αν πρόκειται για έναν τρυφερό έρωτα που κάνει τώρα τα πρώτα του βήματα ή αν πρόκειται για μια φιλία που άνθισε μέσα στο καλοκαίρι. Πάντως, όσοι τους έχουν δει μαζί υποστηρίζουν ότι έχουν απίστευτη χημεία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:54