search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:01
MENU CLOSE

Σοκ στην οικογένεια Καρντάσιαν: Διάσημη τρανς αποκάλυψε τη σχέση της με τον Κάνιε Γουέστ

22.07.2017 10:51
Σοκ στην οικογένεια Καρντάσιαν: Διάσημη τρανς αποκάλυψε τη σχέση της με τον Κάνιε Γουέστ - Media

 

Το αυτοβιογραφικό βιβλίο της διάσημης τρανς περφόρμερ, Αμάντα Λεπόρ, έσκασε σαν βόμβα στο Χόλιγουντ.

Στη σελίδα 179 του βιβλίου Doll Parts, η χυμώδης καλλιτέχνης και μοντέλο βγάζει στη φόρα, την ερωτική συνάντηση που είχε με τον Κάνιε Γουέστ, λίγο πριν εκείνος παντρευτεί την Κιμ Καρντάσιαν.

Παρόλο που η Λεπόρ αποφεύγει να τον κατονομάσει, τον «φωτογραφίζει» επαρκώς, αφήνοντας αιχμές και υπονοούμενα, όπως το ότι «λίγους μήνες μετά, ο διάσημος ράπερ παντρεύτηκε μία γυναίκα που έχει τις ίδιες καμπύλες με μένα». Και βέβαια, τόσο η Αμάντα όσο και η Κιμ διαθέτουν τον χαρακτηριστικό σωματότυπο-κλεψύδρα.

Η διήγηση της τρανς για τη σεξουαλική της συνεύρεση με τον Γουέστ στο δωμάτιο ξενοδοχείου, πάνω από το γυμναστήριο όπου γυμνάζονταν και οι δύο στο Σαν Φρανσίσκο, έχει ως εξής:

«Με πλησίασε και με ρώτησε αν θέλω να πάω στο δωμάτιο του. Σκέφτηκα ότι ούτως ή άλλως έπρεπε να κάψω άλλες 400 θερμίδες. Την ώρα που βρεθήκαμε ερωτικά, με ρώτησε αν ήξερα ποιος είναι. Ήταν καλογυμνασμένος και είχε θεληματικό πηγούνι. Ήξερα ότι από κάπου τον γνώριζα, αλλά δεν μπορούσα να θυμηθώ από πού. Μέχρι που συνειδητοποίησα ότι ήταν ένα διάσημος ράπερ, του οποίου τα τραγούδια του ακούγονται συνέχεια στα κλαμπ», αναφέρει.

Το σκάνδαλο έχει πάρει τέτοιες διστάσεις, που το θέμα δημοσίευσαν μέχρι και σοβαρές εφημερίδες όπως οι New York Times.

Εκπρόσωπος του Κάνιε Γουέστ αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι ο πελάτης του είχε σχέση με την τρανς, ενώ η Κιμ Καρντάσιαν δεν έχει προβεί σε δήλωση μέχρι στιγμής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:58