search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:13
MENU CLOSE

Το συγκινητικό μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για το θάνατο του Δημήτρη Σιάχου

22.07.2017 14:37
Το συγκινητικό μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για το θάνατο του Δημήτρη Σιάχου  - Media

 

Ο Δημήτρης Σιάχος ήταν 44 ετών και στέλεχος της ΝΔ. Τον τελευταίο καιρό, έδινε την δική του, προσωπική μάχη με τον καρκίνο. Ακούραστα πολεμούσε κάθε μέρα την αρρώστια μέχρι που εκείνη τον νίκησε. Και πολεμούσε συνέχεια. Στα 24 του χρόνια, διαγνώστηκε με καρκίνο και παρά το γεγονός ότι οι γιατροί του έδιναν λίγο χρόνο ζωής, εκείνος δεν το έβαλε κάτω και έδωσε μία μεγάλη μάχη επί 20 ολόκληρα χρόνια. Όμως έναν χρόνο πριν ο καρκίνος εμφανίσθηκε πάλι.

Ο Δημήτρης Σιάχος είχε αποτελέσει μάλιστα, πηγή έμπνευσης για χιλιάδες καρκινοπαθείς, αφού είχε δημιουργήσει τη διαδικτυακή πλατφόρμα wincancer.gr.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή, με ανάρτησή του στο Facebook, o εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας: «Μόλις έφυγε από τη ζωή μετά από μια τεράστια μάχη με τον καρκίνο ο φίλος μου Δημήτρης Σιάχος. Μαχητής της ζωής από τους λίγους. Παιδί διαμάντι που αγωνίστηκε με ψηλά το κεφάλι για Πατρίδα και Ιδανικά. Τίμησε και αγάπησε τη Νέα Δημοκρατία. Δυστυχώς οι καλοί φεύγουν νέοι σε αυτήν τη ζωή. Καλό ταξίδι Δημήτρη στη γειτονιά των Αγγέλων… εκεί ανήκεις αγόρι μου γλυκό»

«Έφυγε ένας μεγάλος μαχητής της ζωής και της παράταξης, ο Δ. Σιάχος. Ήταν, είναι και θα είναι παράδειγμα για όλους μας. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του», έγραψε, σε ανάρτησή του στο Twitter, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:10