search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:25
MENU CLOSE

Πυρκαγιά κοντά στην Μονή Αγκαράθου στο Ηράκλειο

22.07.2017 16:18
Πυρκαγιά κοντά στην Μονή Αγκαράθου στο Ηράκλειο - Media

 

Πύρινο μέτωπο στα όρια της Μονής Αγκαράθου, στο Ηράκλειο, βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς το απόγευμα, εκεί όπου -σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία- δώδεκα οχήματα με 27 άνδρες επιχειρούν για την κατάσβεση της.

Στο σημείο δρα και το πυροσβεστικό ελικόπτερο που βρίσκεται στην Κρήτη ενώ 20 άνδρες της ΕΜΑΚ επιχειρούν ως πεζοπόρα τμήματα.

Η φωτιά που καίει χαμηλή βλάστηση και αγροτολιβαδικές εκτάσεις δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές ενώ το συντονισμό της επιχείρησης κατάσβεσης έχουν προσωπικά ο διοικητής του νομού πύραρχος Εμμανουήλ Δαμουλάκης και ο περιφερειακός διευθυντής Κρήτης της Π.Υ αρχιπύραρχος Ιωάννης Μαραγκάκης.

Οι προσπάθειες των πυροσβεστών αυτή την ώρα, έχουν επικεντρωθεί στο να μην γυρίσει η φωτιά προς την Ιερά Μονή Αγκαράθου που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:20