search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:14
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ σε Βαρουφάκη: Καλές πωλήσεις στο νέο σου βίπερ

23.07.2017 11:10
ΣΥΡΙΖΑ προς ΝΔ για τα περί «μετακόμισης» Τσίπρα στα Λεγραινά: Αντί για ανοησίες, ασχοληθείτε με το ΕΣΥ - Media

 

“Η πολιτική δεν είναι κουτσομπολιό και ο δήθεν ριζοσπαστικός λόγος του αποδεικνύεται διαρκώς ότι είναι η άλλη όψη των πιο αντιδραστικών απόψεων μέσα και έξω από τη χώρα”, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του σχετικά με τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Σχολιάζει σκωπτικά ότι ο πρώην υπουργός “έχει βρει τους καλύτερους διαφημιστές για την προώθηση του βιβλίου του”, δηλαδή, “τη ΝΔ και αυτούς που ο ίδιος αποκαλεί τρόικα εσωτερικού”. Στο ίδιο πνεύμα, αναφέρεται ως “βίπερ” στο βιβλίο του -αποσπάσματα του οποίου δημοσιεύθηκαν σε μερίδα του σημερινού Τύπου- και του εύχεται “καλές πωλήσεις”.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωσή του υπό τον τίτλο: “Οι διαφημιστές του κ. Βαρουφάκη”, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: “Είναι βέβαιο ότι ο κος Βαρουφάκης έχει βρει τους καλύτερους διαφημιστές για την προώθηση του βιβλίου του: Τη ΝΔ και αυτούς που ο ίδιος αποκαλεί τρόικα εσωτερικού. Η πολιτική όμως δεν είναι κουτσομπολιό και ο δήθεν ριζοσπαστικός λόγος του αποδεικνύεται διαρκώς ότι είναι η άλλη όψη των πιο αντιδραστικών απόψεων μέσα και έξω από τη χώρα. Του ευχόμαστε καλές πωλήσεις στο νέο του βίπερ”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:14