search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 19:31
MENU CLOSE

Η κατάρα των ηθοποιών που έπαιξαν στο «Μόνος στο σπίτι»

23.07.2017 12:42
Η κατάρα των ηθοποιών που έπαιξαν στο «Μόνος στο σπίτι» - Media

 

Ο ηθοποιός Τζον Χερντ, που έφυγε χθες μυστηριωδώς από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών φαίνεται να είναι το τελευταίο θύμα μιας ιδιαίτερης κατάρας που χτυπάει όσους συμμετείχαν στην κωμωδία «Μόνος στο σπίτι».

Μάλιστα, η κακοτυχία και ο θάνατος δε βρίσκει μόνο τους ηθοποιούς, αλλά ακόμα και τους παραγωγούς που εργάστηκαν για τη μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία.

Το παιδί-θαύμα που πρωταγωνίστησε στα δέκα του χρόνια στις δύο ταινίες «Μόνος το σπίτι», Μακόλει Κόλκιν, έχει καταστραφεί.

Μεγαλώνοντας, όχι μόνο δεν κατάφερε να πάρει ρόλους και να συνεχίσει την καριέρα του, αλλά είχε και πολλά προβλήματα με τα ναρκωτικά. Ο ίδιος, 36χορνών πια και ξεχασμένος από όλους, έχει παραδεχτεί τη μάχη του με την εξάρτηση από την ηρωίνη, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τον έχει συλλάβει να σέρνεται έξω από στέκια χρηστών ναρκωτικών.

Ο Ντάνιελ Στερν, που έπαιζε τον ρόλο του ληστή Μαρβ, επίσης δεν μπόρεσε να παίξει σε καλές ταινίες μετά. Περιορίστηκε σε μικρούς ρόλους, σε φτηνές ταινίες και όλοι κάνουν λόγο για ένα μεγάλο ταλέντο που πήγε χαμένο. Η πιο πρόσφατη δουλειά του, είναι… ηχητική, καθώς δάνεισε τη φωνή του σε μια παιδική ταινία.

Ο Τζο Πέσι, που υποδύθηκε τον ληστή Χάρι, πήρε διαζύγιο λίγο αφότου η ταινία βγήκε στους κινηματογράφους. Αν και είχε κερδίσει Όσκαρ το 1990,  ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την ηθοποιία το 1999. Έκτοτε ασχολήθηκε ανεπιτυχώς με τη μουσική.

Ο Ντέβιν Ράτρει, έπαιζε το ρόλο του αδελφού του Κόλκιν. Δεν κατάφερε να γίνει γνωστός και να πρωταγωνιστήσει σε άλλη ταινία ξανά. Μοναδική εξαίρεση, κάποιοι μικροί ρόλοι σε τηλεοπτικά σίριαλ. Σήμερα είναι 40 χρονών και θεωρείται «τελειωμένος» στο Χόλιγουντ.

Ο Τζον Χιου, συγγραφέας και παραγωγός του «Μόνος στο σπίτι», πέθανε το 2009. Ήταν μόλις 59 χρονών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 19:31