search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:07
MENU CLOSE

Μανιάτης: Οσμή πραξικοπήματος της ηγετικής ομάδας Τσίπρα

23.07.2017 12:46
Μανιάτης: Οσμή πραξικοπήματος της ηγετικής ομάδας Τσίπρα - Media

 

 «Η αποκάλυψη Βαρουφάκη ότι υπάρχουν απομαγνητοφωνημένοι διάλογοι, όπου οι “αριστεροί” σύντροφοι καταγράφουν κρυφά ο ένας τον άλλον, αποκαλύπτουν τον πραγματικό σκοπό του δημοψηφίσματος», σημειώνει ο υπεύθυνος της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για Ενέργεια, Περιβάλλον, Υποδομές, σε δήλωσή του αναφορικά με τις αποκαλύψεις Βαρουφάκη για έξοδο της χώρας από την ΕΕ.

Ολόκληρη η δήλωση του Γιάννη Μανιάτη:

«Ομολογία συνταγματικής – πολιτειακής, οικονομικής και κοινωνικής εκτροπής συνιστούν οι αποκαλύψεις Βαρουφάκη και Λαφαζάνη (και συμπληρωματικά του Κορεάτη Κιμ, συμβούλου ακόμα και σήμερα της κυβέρνησης), ότι ο Πρωθυπουργός Α. Τσίπρας και η κυβέρνησή του προετοίμαζαν την έξοδο της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση και όχι απλά από το ευρώ, ενάντια στη βούληση του ελληνικού λαού.

Η ομερτά που διαπερνά τις πράξεις της παρέας του Μαξίμου, σπάει. Η αποκάλυψη Βαρουφάκη ότι υπάρχουν απομαγνητοφωνημένοι διάλογοι, όπου οι “αριστεροί” σύντροφοι καταγράφουν κρυφά ο ένας τον άλλον, αποκαλύπτουν τον πραγματικό σκοπό του δημοψηφίσματος. Ήταν η έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη και κατ’ επέκταση και από την Ε.Ε. Η φράση του Α. Τσίπρα “τους έδωσα περισσότερα από όσα τους έδωσε ο Σαμαράς”, ήδη από το 2015, δεν είναι απλά ομολογία κυνισμού και ανηθικότητας. Είναι ευθεία βολή, σε βάρος των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων. Και αφού ο Πρωθυπουργός φοβόταν ένα νέο Γουδί, σημαίνει ότι είχε πλήρη συναίσθηση των ευθυνών του και του διακυβεύματος. Άρα δεν μπορεί να επικαλεστεί ψευδαισθήσεις και λανθασμένες εκτιμήσεις.

Ο ελληνικός λαός έχει δικαίωμα να γνωρίζει με βάση ποιο σχέδιο υποθήκευσαν το μέλλον του, καταχρέωσαν την κοινωνία με 100 δισ. ευρώ και παρέδωσαν τη χώρα στους δανειστές για εκατό χρόνια. Να μας απαντήσουν ποιοι διέθεταν εσωτερική πληροφόρηση και επωφελήθηκαν βγάζοντας τα χρήματά τους από την Ελλάδα τις κρίσιμες μέρες πριν τα Capital Controls.

Να σπάσουν επιτέλους την ένοχη σιωπή τους και να μιλήσουν για τις αποκαλύψεις Βαρουφάκη, Λαφαζάνη, για τις μυστικές συμφωνίες με Ρωσία και Βενεζουέλα, για τις αποκαλύψεις Κιμ για διπλό νόμισμα, αλλά και για τις συνομιλίες που είχε ο “ακροδεξιός συνωμοσιολόγος εταίρος” Καμμένος (κατά Βαρουφάκη), με ισοβίτη έμπορο ναρκωτικών.

Είμαι βέβαιος ότι η Δικαιοσύνη θα επιτελέσει άμεσα το καθήκον της. Όμως, ο Α. Τσίπρας έχει ηθική υποχρέωση να μιλήσει επιτέλους στον ελληνικό λαό και να ομολογήσει όλη την αλήθεια. Όχι στο ασφαλές περιβάλλον της κρατικής τηλεόρασης και των ανώνυμων Non Papers του Μαξίμου, αλλά στη Βουλή, μπροστά στους εκπροσώπους του λαού. Η οσμή πραξικοπήματος της ηγετικής ομάδας Α. Τσίπρα, δεν πρόκειται να πνίξει τη χώρα». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:07