search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:23
MENU CLOSE

Ιορδανία: Δεύτερος νεκρός μετά από πυροβολισμούς στην πρεσβεία του Ισραήλ

24.07.2017 05:03
Είκοσι νεκροί από τις πλημμύρες στην Ιορδανία  - Media

 

Δεύτερος Ιορδανός υπέκυψε στα τραύματά του από περιστατικό πυροβολισμού χθες στο συγκρότημα της πρεσβείας του Ισραήλ, όπου επίσης τραυματίστηκαν και άλλα δύο άτομα, ένας από τους οποίους είναι Ισραηλινός, σύμφωνα με πηγές ασφαλείας.  Νωρίτερα η αστυνομία είχε δηλώσει ότι οι δύο Ιορδανοί, που εργάζονταν σε εταιρεία επίπλων, είχαν εισέλθει στο συγκρότημα της πρεσβείας πριν τους πυροβολισμούς για ξυλουργικές εργασίες. Πρόσθεσε ότι ο Ιορδανός που σκοτώθηκε από πυροβολισμό και οι δύο τραυματίες είχαν διακομισθεί σε νοσοκομείο.

Το Ισραήλ έχει επιβάλει εμπάργκο σε αναφορές στο επεισόδιο και δεν έχει προβεί σε δημόσιες δηλώσεις. Νωρίτερα, οι ιορδανικές υπηρεσίες ασφαλείας είχαν δηλώσει ότι ενημερώθηκαν “για ένα συμβάν στο εσωτερικό της πρεσβείας του Ισραήλ», που βρίσκεται στην περιοχή Ράμπεχ, στο δυτικό Αμμάν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:23