search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:29
MENU CLOSE

Σε εξέλιξη η φωτιά στο Κάστρο της Μονεμβασιάς

24.07.2017 05:35
Γλυφάδα: Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες – Αστυνομικός έσωσε γιαγιά και παιδί που ήταν μέσα (Video) - Media

 

Σε εξέλιξη είναι οι προσπάθειες των πυροσβεστών να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά που εκδηλώθηκε το βράδυ της Κυριακής σε δύσβατο σημείο, πάνω από το κάστρο της Μονεμβασιάς στην Λακωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πεζοπόρο τμήμα της Πυροσβεστικής με 13 άτομα έχει φθάσει στο μέτωπο της φωτιάς και επιχειρεί, ενώ προμηθεύεται νερό από έξι πυροσβεστικά οχήματα που κατάφεραν να προσεγγίσουν το μέτωπο όπου υπάρχει οδική πρόσβαση.

Στο μεταξύ, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Μονεμβασιάς Ηρακλής Τριχείλης, «τα πράγματα πάνε καλά με την φωτιά και δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές.»

Η πυρκαγιά ξέσπασε αργά το απόγευμα της Κυριακής έξω από τον οικισμό πάνω από το κάστρο της Μονεμβασιάς. Στο σημείο, όπως τόνιζε η πυροσβεστική δεν μπορεί να μεταβεί όχημα και έτσι επιχειρούσαν για την κατάσβεσή της μόνο πεζή.

Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά φέρεται να ξέσπασε από βεγγαλικά κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για την επέτειο της απελευθέρωσης της Μονεμβασιάς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:29