search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:58
MENU CLOSE

Λέκκας: Υπάρχουν σοβαρές ευθύνες για το μοιραίο μπαρ στην Κω (Audio)

24.07.2017 07:53
Η συγκινητική δημοσίευση του Ευθύμη Λέκκα για το σπίτι του στην Καρδίτσα που καταστράφηκε από την πλημμύρα (Photos) - Media
 
«Ευθύνες οπωσδήποτε υπάρχουν», είπε ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ, Ευθύμιος Λέκκας, για το μοιραίο μπαρ στην Κω, που κατέρρευσε μετά τον ισχυρό σεισμό των 6,6 Ρίχτερ, τραυματίζοντας, θανάσιμα, δύο τουρίστες.
 
Ο κ. Λέκκας, μιλώντας στον Realfm 97,8, προανήγγειλε ελέγχους σε παλαιά κτίρια, κυρίως τουριστικών περιοχών, που είναι χώροι συνάθροισης.
 
«Αυτό το τραγικό συμβάν θα αποτελέσει, από εδώ και πέρα, ένα χώρο δράσης και του ΟΑΣΠ, αλλά και των εμπλεκόμενων φορέων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας και επισήμανε «ατύχημα μπορεί να γίνει και χωρίς σεισμό».
 
Σε ότι αφορά τη μετασεισμική ακολουθία, ο κ. Λέκκας εκτίμησε ότι «οπωσδήποτε θα πρέπει να έχουμε έναν σεισμό της τάξης των 5 με 5,2 Ρίχτερ, αυτό όμως δεν θα ανησυχήσει τους κατοίκους γιατί η μετασεισμική ακολουθία πάει προς την πλευρά της Τουρκίας».
 
Aκούστε εδώ το ηχητικό απόσπασμα.
 
(πηγή: enikos.gr/Real FM)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:58