search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:12
MENU CLOSE

Ο Βαρουφάκης τραμπαρίφας

24.07.2017 09:31

Ας ξεκινήσουμε με μια παραδοχή, δυο υποθέσεις και μια διαπίστωση.

Παραδοχή:
– Η ιστορία γράφεται με ότι έχει συμβεί και όχι με ότι μπορούσε να είχε συμβεί.

– Υπόθεση πρώτη:
Όλα όσα έχει πει και γράφει ο Βαρουφάκης είναι αλήθεια.
Η απάντηση είναι στο ποιες αποφάσεις πήρε τελικά ο Τσίπρας.

– Υπόθεση δεύτερη:
Όλα όσα λέει ο  Βαρουφάκης είναι ψέματα.
Εδώ τον λόγο έχουν οι ψυχολόγοι( ας βρει τους καλύτερους!)

– Διαπίστωση:
Ο Βαρουφάκης, είτε ισχύει η πρώτη, είτε η δεύτερη υπόθεση, είναι ένας τραμπαρίφας, γελοίος τύπος που μαγνητοφωνεί εν αγνοία τους, τους συνομιλητές του – πρωθυπουργό, υπουργούς, τραπεζίτες, Ευρωπαίους αξιωματούχους και ψάξε βρες ποιους άλλους ακόμα και διάβαζε κρυφά σημειώσεις του πρωθυπουργού πάνω από το γραφείο του!!!!!!!!!! (φθάνουν τόσα θαυμαστικά, ή να βάλω και άλλα;)

Το γεγονός ότι γνωρίζει οικονομικά (κάποιοι λένε ότι έχουν ενδιαφέρον κάποιες θεωρίες του) δεν τον κάνει λιγότερο γελοίο και τυχοδιώκτη, που του αξίζει η απαξίωση.

ΥΓ 1: Θετικό γεγονός ότι ο Τσίπρας δήλωσε πως ένα από τα λάθη του είναι ο Βαρουφάκης. Δεν έχουμε δει πολλούς εν ενεργεία πρωθυπουργούς να κάνουν τέτοιες παραδοχές.

ΥΓ2: Δυστυχώς πέρασε σχεδόν ένας χρόνος για να διαπιστώσει ο Τσίπρας ότι είχε τοποθετήσει σε σημαντικές θέσεις, άσχετους, κολλημένους και τυχοδιώκτες.

Ας ελπίσουμε να μην χρειαστεί να περάσει ένας χρόνος ακόμα, για να διαπιστώσει ότι και σε αυτό το κυβερνητικό σχήμα υπάρχουν τέτοιοι.
Το έχουμε γράψει πολλές φορές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:12