12/12/2019 16:17:15

Όλα στον αέρα: Δεν υπεγράφη η προκήρυξη του πρωταθλήματος

Όλα στον αέρα: Δεν υπεγράφη η προκήρυξη του πρωταθλήματος - Media

 

Πήρε… παράταση. Για την Παρασκευή μεταφέρθηκε η διαδικασία της υπογραφής των ομάδων για την προκήρυξη του πρωταθλήματος. Διαφωνία μεταξύ των «μεγάλων» για τα play offs.

Οι ομάδες δεν υπέγραψαν στη σημερινή Έκτακτη Γενική Συνέλευση την προκήρυξη του πρωταθλήματος, ύστερα από τη διαφωνία που σημειώθηκε ανάμεσα στους συλλόγους και η διαδικασία μεταφέρθηκε για την Παρασκευή.

Αυτό που φάνηκε από την αρχή της συνεδρίασης είναι ότι οι ομάδες δεν γίνεται να τα βρουν για τις τρεις προτάσεις που είχαν πέσει στο τραπέζι. Δηλαδή, για μείωση ομάδων, διεξαγωγή πρωταθλήματος δίχως play offs και μείωση 18% των χρημάτων που δίνει η Nova για τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Ωστόσο, υπήρχε η εκτίμηση ότι η προκήρυξη του πρωταθλήματος θα ψηφιστεί ούτως ή άλλως και ότι η Λίγκα οδηγείται σε μετωπική με το συνδρομητικό κανάλι και κατά πάσα πιθανότητα στα δικαστήρια για να λυθούν οι διαφορές των δύο πλευρών.

Τελικά, δεν ψηφίστηκε η προκήρυξη και σημειώθηκε διαφωνία ανάμεσα στο «Big 4» για το θέμα των play offs και ενώ φαινόταν μέχρι πρόσφατα ότι οι «μεγάλοι» συμφωνούν επί της ουσίας στο εν λόγω ζήτημα.

Η ανακοίνωση της Λίγκας

Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017 θα συνεχιστεί η Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 16:00, στα γραφεία της Super League.

Πηγή: Sport-fm

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.