search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:04
MENU CLOSE

Σακελλαρίου: Έκανα μεγάλη υπομονή…

25.07.2017 07:40
Άκης Σακελλαρίου: Γιατί πήγε στην ΕΡΤ με δύο μάσκες (Video) - Media
 
Συνέχεια στον θόρυβο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του έδωσε ο πρόεδρος του ΣτΕ Νίκος Σακελλαρίου, στη διάρκεια της δεξίωσης στο Προεδρικό Μέγαρο για την 43η επέτειο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.
 
Μιλώντας με δημοσιογράφους, ο κ. Σακελλαρίου στον απόηχο της παρέμβασής του, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «έκανα πολύ μεγάλη υπομονή αλλά ήθελα να μιλήσω σήμερα (σ.σ. τη Δευτέρα) που είναι η ημέρα της Δημοκρατίας».
 
Όπως είπε, «μετά τη σημερινή παρέμβαση εύχομαι να μη χρειαστεί να επανέλθω. Υπήρχαν και άγαρμπες παρεμβάσεις από τη μία πλευρά, αλλά και άκομψες απαντήσεις από την άλλη» για να προσθέσει πως «δεν χρειάζεται τέτοια επιθετικότητα. Και στο μέλλον θα υπάρξουν και καλές και κακές αποφάσεις».
 
Μάλιστα, αναφερθείς στα περί δημοψηφίσματος για την Συνταγματική Αναθεώρηση είπε πως είναι στο μυαλό του και ειδικότερα το συνταγματικό Δικαστήριο. «Δεν έκανα τυχαία σήμερα αυτή την παρέμβαση. Εγώ έκανα αυτή την παρέμβαση σήμερα για να προλάβω όσα ακούγονται για δημοψήφισμα», σχολίασε με νόημα.
 
(πηγή: tvxs.gr)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33