search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:08
MENU CLOSE

Για μετάλλιο η Εθνική Πόλο – Στους «4» του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, 12-7 το Μαυροβούνιο

25.07.2017 15:13
Για μετάλλιο η Εθνική Πόλο - Στους «4» του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, 12-7 το Μαυροβούνιο - Media

 

Η Εθνική ομάδα ανδρών στο πόλο επικράτησε 12-7 του Μαυροβουνίου και έτσι πέρασε στους «4» του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου.

Ολοταχώς για ένα μετάλλιο πηγαίνει η Εθνική πόλο ανδρών. Από σήμερα βρίσκεται στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του κόσμου, καθώς στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου το Μαυροβούνιο δεν ήταν ικανό να την σταματήσει.

Οι διεθνείς μας νίκησαν 12-7 με μια αρκετά καλή εμφάνιση και έτσι πλέον περιμένουν τον αντίπαλό τους στα ημιτελικά έχοντας μπροστά τους τη μεγαλύτερη πρόκληση, την πρόκριση στον τελικό.

Ο αντίπαλος τους θα είναι ο νικητής του ζευγαριού Ρωσία – Ουγγαρία (σήμερα στις 21:30), με τον ημιτελικό να είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη στις 21:30.

Καθοριστικό ρόλο για την νίκη έπαιξε η άμυνα της Εθνικής μας ομάδας και ειδικότερα η παρουσία της στο δεύτερο οκτάλεπτο. Αυτό ολοκληρώθηκε με τους διεθνείς μας να βρίσκονται μπροστά στο σκορ με 5-2. Προβάδισμα το οποίο έγινε μεγαλύτερο (6-2) στην αρχή της επόμενης περιόδου.

Έχοντας το προβάδισμα των τεσσάρων γκολ και με την διάθεση των διεθνών να παραμένει ως έχει η νίκη απείχε μόλις λίγα λεπτά. Έτσι η λήξη βρήκε την Εθνική να πανηγυρίζει την νίκη 12-7 και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Tα οκτάλεπτα: 1-0, 5-2, 4-1, 2-4

Πηγή: Sport-fm

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:08