search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 07:28
MENU CLOSE

Σωσίας του Πογκμπά «χτύπησε» στη Σύρο – Μοίραζε αυτόγραφα και ξάφριζε μαγαζιά

25.07.2017 17:55
Σωσίας του Πογκμπά «χτύπησε» στη Σύρο - Μοίραζε αυτόγραφα και ξάφριζε μαγαζιά - Media

 

Την ομοιότητά του με τον γνωστό ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ, Πολ Πογκμπά, φαίνεται ότι εκμεταλλεύτηκε ένας επιτήδειος προκειμένου να περάσει τζάμπα τις διακοπές του στην Ελλάδα.

Όπως γράφει ο Ελεύθερος Τύπος, κάποιος που έμοιαζε αρκετά στον Γάλλο σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ ταξίδεψε μέχρι τη Σκύρο και μοίραζε αυτόγραφα σε ανυποψίαστους πολίτες. Ωστόσο δεν έμεινε μόνο εκεί.

Σε όλα τα μαγαζιά που πήγαινε για μία εβδομάδα που έμεινε στο νησί δεν πλήρωσε ποτέ αλλά αυτό δεν του έφτανε. Την τελευταία ημέρα της παραμονής του επισκέφθηκε ένα κατάστημα με αναμνηστικά δώρα και όταν έφυγε από εκεί έλειπαν αρκετά πράγματα που μάλλον του άρεσαν αλλά δεν έκανε τον κόπο να τα πληρώσει.

Ο πραγματικός πάντως Πογκμπά, σίγουρα δεν βρίσκεται στην Ελλάδα, καθώς προετοιμάζεται ήδη για νέα σεζόν με την ομάδα του στις ΗΠΑ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 07:27