search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:03
MENU CLOSE

Αυτά συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα: Υπάλληλος της ΔΕΗ, πηγαινοέρχεται αλαφιασμένη σε δυο γκισέ για να εξυπηρετήσει τον κόσμο (Video)

26.07.2017 08:49
Αυτά συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα: Υπάλληλος της ΔΕΗ, πηγαινοέρχεται αλαφιασμένη σε δυο γκισέ για να εξυπηρετήσει τον κόσμο (Video) - Media

 

Εάν βλέπαμε το βίντεο αυτό με χαμηλωμένη τη φωνή, δίχως να ακούμε θα υποθέταμε ότι όσα διαδραματίζονται συμβαίνουν σε κάποια τριτοκοσμική χώρα. Και όμως συμβαίνουν στην Ελλάδα του 2017 στο κατάστημα της ΔΕΗ στην Άρτα.

Στη «γη όπου ανθεί η φαιδρά πορτοκαλέα» λοιπόν, μια υπάλληλος εξυπηρετεί δυο γκισέ. Μπροστά από τον ένα γκισέ βρίσκεται ο κόσμος που θα πληρώσει τη ΔΕΗ με μετρητά. Στον διπλανό έχει σχηματίσει ουρά ο κόσμος που θα εξοφλήσει με κάρτα. Πίσω από τα γκισέ όμως βρίσκεται μια υπάλληλος, η οποία τρέχει από τον ένα στον άλλον για να προλάβει.

Η γυναίκα καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες να διεκπεραιώσει το έργο της και γίνεται «λάστιχο» για να τους προλάβει όλους. Κανείς δε γνωρίζει γιατί συνέβη αυτό. Πήραν όλοι άδεια και άφησαν μια και μοναδική συνάδελφο τους να βγάλει το φίδι από την τρύπα; Δήλωσαν ασθένεια; Ή προβλέπεται μια υπάλληλος να εξυπηρετεί δυο γκισέδες;

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:02