search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:30
MENU CLOSE

Νέα δυσοίωνα σημάδια: Όλο και πιο κοντά στο χωρισμό το σούπερ ζευγάρι της σόουμπιζ (Photos)

27.07.2017 08:13
Νέα δυσοίωνα σημάδια: Όλο και πιο κοντά στο χωρισμό το σούπερ ζευγάρι της σόουμπιζ (Photos) - Media
 
Μπορεί να έχει αρχίσει να μοιάζει με σαπουνόπερα ή με επαναλαμβανόμενο ριάλιτι, αλλά πλέον όλο και περισσότερα σημάδια δείχνουν ότι το «πολύκροτο» ζευγάρι της σόουμπιζ βαίνει τάχιστα προς το διαζύγιο.
Μιλάμε, βεβαίως, για τον Kanye West και την Kim Kardasian, ο γάμος των οποίων φαίνεται ότι περνά μια μεγάλη κρίση με απρόβλεπτη κατάληξη (αν και ο χωρισμός μοιάζει να θεωρείται σχεδόν νομοτελειακός).
Τα νέα σημάδια ότι ο γάμος βαδίζει προς το τέλος του ήλθαν, αυτή τη φορά, από τον Kanye, o oποίος φωτογραφήθηκε να φεύγει από το στούντιο, όπου ηχογραφεί το νέο του δίσκο, συνοδευόμενος από άλλη γυναίκα.
Επρόκειτο για το 24χρονο μοντέλο Amina Blue, η οποία φαίνεται ότι συνεργάζεται με τον γνωστό τραγουδιστή στις νέες ηχογραφήσεις του, ωστόσο, η παρουσία της στο στούντιο προκάλεσε έντονο σούσουρο.
Αναμένονται εξελίξεις…
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:30