search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:36
MENU CLOSE

Οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα: Μαχαίρωσε τον γιο του γιατί δεν του επανασυνέδεσε το ρεύμα

27.07.2017 10:10
Οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα: Μαχαίρωσε τον γιο του γιατί δεν του επανασυνέδεσε το ρεύμα - Media

 

Θολωσε γιατί του έκοψαν το ρεύμα και επειδή ο γιος του δεν έκανε τις απαραίτητες ενέργειες για να αποκατασταθεί. Ο 86χρονος πατέρας πήρε το κουζινομάχαιρο και πάνω στον καυγά τραυμάτισε το 46χρονο παιδί του.

Το περαστικό συνέβη προ ημερών στον Άγιο Βασίλειο Πατρών. Ο 46χρονος διακομίστηκε τραυματισμένος στην κοιλιά από το μαχαίρι όπου και παραμένει για νοσηλεία.

Ο ηλικιωμένος οδηγήθηκε στα δικαστήρια με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας. Μετά την απολογία του και την έγγραφη αίτηση του γιου του ότι δεν επιθυμεί τη δίωξη του πατέρα του αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Πελοπόννησος ” του επιβλήθηκε ωστόσο ο όρος της εμφάνισης δύο φορές τον μήνα στο Α΄ Αστυνομικό Τμήμα αλλά και της μετακόμισης σε άλλο τόπο κατοικίας, καθώς μένει μαζί με τον γιο του στο ίδιο σπίτι, αλλά σε διαφορετικούς ορόφους.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:35