search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:32
MENU CLOSE

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Απειλητικό μήνυμα κατά του προέδρου του ΣτΕ

27.07.2017 10:28
Άκης Σακελλαρίου: Γιατί πήγε στην ΕΡΤ με δύο μάσκες (Video) - Media
 
Συναγερμός έχει σημάνει στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία από ύποπτο φάκελο που στάλθηκε πριν από μερικές ημέρες στο σπίτι του Προέδρου του Συμβουλίου Επικρατείας Νίκου Σακελλαρίου.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φάκελος περιείχε απειλητικό μήνυμα κατά του κ. Σακελλαρίου, γεγονός που έχει κινητοποιήσει τις αρχές.
 
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι απειλές αφορούν διάφορες αποφάσεις του κ Σακελλαρίου, αλλά και την ψήφο του όπου είχε μειοψηφήσει στην απόφαση του ΣτΕ που έκρινε αντισυνταγματικό το νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες κι οδήγησε στην ακύρωση του σχετικού διαγωνισμού.
 
Όπως ανέφεραν υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛΑΣ ο άγνωστος αποστολέας φέρεται να γνωρίζει κινήσεις από την προσωπική ζωή του Προέδρου του Συμβουλίου Επικρατείας και να τον απειλεί ότι δολοφονική επίθεση εναντίον του , μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή.
 
(πηγή: tovima.gr)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:32