search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:19
MENU CLOSE

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στους καναλάρχες: Το καθεστώς ασυδοσίας τείνει να γίνει «δεύτερη φύση»

27.07.2017 12:53
ΣΥΡΙΖΑ προς ΝΔ για τα περί «μετακόμισης» Τσίπρα στα Λεγραινά: Αντί για ανοησίες, ασχοληθείτε με το ΕΣΥ - Media
 
Με σκληρό τρόπο σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ τα αιτήματα της Ένωσης Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας (ΕΙΤΗΣΕΕ) σχετικά με το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.
 
Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «η συνέντευξη τύπου των εκπροσώπων της Ένωσης Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας (ΕΙΤΗΣΕΕ) επιβεβαίωσε πως το καθεστώς ασυδοσίας το οποίο τους παραχώρησαν η ΝΔ από κοινού με το ΠΑΣΟΚ τείνει να γίνει “δεύτερη φύση”. 
 
Υπενθυμίζουμε στην ΕΙΤΗΣΕΕ πως τα κανάλια τους εξακολουθούν να εκπέμπουν παράνομα κι αυτό δεν πρόκειται να διαρκέσει για πολύ ακόμα. Επίσης, ο νόμος με τον οποίο διεξήχθη ο διαγωνισμός για τις άδειες τον Σεπτέμβριο του 2016 δεν κρίθηκε αντισυνταγματικός. Το ΕΣΡ πρέπει να συμμορφωθεί στη συνταγματική επιταγή και να διεξάγει άμεσα τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:59