search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:16
MENU CLOSE

Νομοσχέδιο ΥΠΟΙΚ: Αποχώρησαν ΚΚΕ και Ποτάμι

27.07.2017 17:09
Στο επίκεντρο της Εξεταστικής το ΚΕΕΛΠΝΟ  - Media

 

Την αποχώρηση του κόμματός του από τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο ειδικός αγορητής του ΚΚΕ, Νίκος Καραθανασόπουλος διατυπώνοντας βαρύτατες επικρίσεις για τον τρόπο νομοθέτησης, με πολυάριθμες τροπολογίες άσχετες με το αντικείμενο του νομοσχεδίου.

Ο κ. Καραθανασόπουλος είπε ότι «και κατά την έναρξη της διαδικασίας καταγγείλαμε αυτή τη βιομηχανία τροπολογιών. Δυστυχώς αυτό συνεχίστηκε και μόλις πριν από λίγο κατατέθηκε και άλλη τροπολογία, η οποία διαμορφώνει το γραφείο του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ και το στελεχώνει με προσωπικό. Αν αυτό έχει κάποιο επείγοντα χαρακτήρα να μας το πείτε. Η κυβέρνηση δεν νομοθετεί πρόχειρα. Ξέρει πολύ καλά τι κάνει» τόνισε ο βουλευτής του ΚΚΕ και πρόσθεσε ότι αυτή η τροπολογία αλλά και οι άλλες που θα ακολουθήσουν ξεχειλίζουν το ποτήρι. «Εμείς δεν μπορούμε να συμμετέχουμε σε μια διαδικασία που υποτιμά τη νοημοσύνη μας, δεν θα το κάνουμε και γι΄αυτό αποχωρούμε» είπε.

Νωρίτερα είχε αποχωρήσει και το Ποτάμι, καταγγέλλοντας και αυτό τσουνάμι τροπολογιών.

Πηγή: ΑΠΕ

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:58