search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:14
MENU CLOSE

Αδιέξοδο ΕΡΤ-NOVA για τα τηλεοπτικά – «Την Πέμπτη είναι το τέλος του κόσμου»

29.07.2017 06:55
Αδιέξοδο ΕΡΤ-NOVA για τα τηλεοπτικά - «Την Πέμπτη είναι το τέλος του κόσμου» - Media

 

Χωρίς πρόοδο συνεχίστηκαν οι συζητήσεις ανάμεσα στη Super League και στη Nova, σχετικά με τη μείωση των εσόδων από τα τηλεοπτικά δικαιώματα της νέας περιόδου.

Επίσης δεν υπήρξε συμφωνία ανάμεσα στο συνδρομητικό κανάλι και στην ΕΡΤ, μετά την πρόταση της δημόσιας τηλεόρασης για να πάρει «πακέτο» αγώνων του νέου πρωταθλήματος.

Πάνω από τρεις ώρες διήρκησε το Δ.Σ. της Λίγκας, εντούτοις για μία ακόμη φορά δεν βρέθηκε ουσιαστική λύση στο πρόβλημα που απασχολεί τις ομάδες κι έχει να κάνει με τη μείωση των εσόδων από τα τηλεοπτικά δικαιώματα που έχει προτείνει η NOVA.

Το θέμα που απασχόλησε αποκλειστικά τα μέλη της Λίγκας εξακολουθεί να ταλαιπωρεί τις δύο πλευρές, με αποτέλεσμα να μην υπογραφεί ούτε σήμερα η προκήρυξη του πρωταθλήματος της επόμενης σεζόν, καθώς όπως ανακοινώθηκε θα υπάρξει νέα αναβολή έως την ερχόμενη Πέμπτη, 3 Αυγούστου.

Από την άλλη, μεγάλη είναι και η απόσταση που χωρίζει τις ΕΡΤ και NOVA, σχετικά με το ποιους αγώνες θα μεταδώσει το κάθε κανάλι την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, καθώς και για τα χρήματα που πρέπει να διατεθούν στους «μικρομεσαίους» συλλόγους.

Αυτό που ελπίζουν, πλέον, οι 16 ομάδες είναι να τα βρουν ΕΡΤ και το συνδρομητικό κανάλι μέχρι την προσεχή Πέμπτη, οπότε θα συνεχιστεί το διοικητικό συμβούλιο και η γενική συνέλευση της Super League.

Παράγοντας μεγάλης ΠΑΕ, ο οποίος προτίμησε να μην αναφερθεί το όνομά του, εξερχόμενος από τα γραφεία της Λίγκας δήλωσε στους εκπροσώπους του Τύπου ότι «την Πέμπτη είναι το τέλος του κόσμου».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:14