search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:33
MENU CLOSE

Νέος «Κώδικας Ντα Βίντσι»: Ο ζωγράφος έκρυψε αποδείξεις περί ύπαρξης εξωγήινων στη Μόνα Λίζα (Video)

29.07.2017 08:17
Νέος «Κώδικας Ντα Βίντσι»: Ο ζωγράφος έκρυψε αποδείξεις περί ύπαρξης εξωγήινων στη Μόνα Λίζα (Video) - Media

 

Σε ένα περίεργο βίντεο στο youtube, που μετράει 1,2 εκατομμύρια views, υποστηρίζεται με πάθος η θεωρία πως ο ζωγράφος και εφευρέτης του 14ου και του 15ου αιώνα, Λεονάρντο Ντα Βίντσι, έκρυψε στον πιο διάσημο πίνακά του μυστικά περί ύπαρξης εξωγήινων.

Στο βίντεο της ομάδας Paranormal Crucible, η αφηγήτρια εξηγεί πως αν ενωθούν η Μόνα Λίζα και το καθρέφτισμα του πίνακα, σχηματίζεται στη μέση η φιγούρα ενός εξωγήινου.

Μάλιστα, έπειτα από ψηφιακή επεξεργασία στην εικόνα και αλλαγή στον φωτισμό, υποστηρίζουν ότι φαίνεται καθαρά το κεφάλι και ο λαιμός ενός τρομακτικού πλάσματος.

Στην επεξήγηση ακούγονται τα εξής λόγια: «Πολλοί θεολόγοι πιστεύουν ότι ο Ντα Βίντσι σκόπιμα απέκρυψε μυστικούς κώδικες και υποσυνείδητα μηνύματα στο μεγαλύτερο μέρος του έργου του. Εάν αυτό είναι αλήθεια, τότε είναι εύλογο να υποθέσουμε ότι η Mona Lisa ήταν στην πραγματικότητα ζωγραφισμένη για να αποκρύψει σημαντικά ιστορικά και θρησκευτικά γεγονότα σχετικά με την εξωγήινη παρουσία και τη συγκεκαλυμμένη εμπλοκή της εντός της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας».

Σε άλλο βίντεο της ίδιας συνωμοσιολογικής ομάδας, παρουσιάζονται «αποδείξεις» για ακόμα έναν πίνακα του Ντα Βίντσι όπου υποτίθεται αποκαλύπτεται εξωγήινος, στον Ιωάννη τον Βαπτιστή. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:33