search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:30
MENU CLOSE

Ξυδάκης: Έχουμε αφήσει πίσω τα χειρότερα

29.07.2017 09:38
Ξυδάκης: Ήρθε ώρα να ξανασυζητήσουμε με τους ΑΝΕΛ - Media

 

“Έχουμε αφήσει πίσω μας τα χειρότερα” εκτίμησε μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης.

Ο πρώην υπουργός δήλωσε ότι βελτιώνονται δείκτες της οικονομίας όπως η ανεργία, ωστόσο υπάρχουν ακόμη προβλήματα αναφέροντας ενδεικτικά τη μερική απασχόληση, τη συμπίεση μισθών, η οποία δεν συνοδεύεται από συμπίεση τιμών στην κατανάλωση και τη συμπίεση των ελευθέρων επαγγελματιών από φόρους και εισφορές.

Στοίχημα, σύμφωνα με τον κ. Ξυδάκη, αποτελεί η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών μαζί με τη συνεχιζόμενη μάχη κατά της διαπλοκής, την οποία χαρακτήρισε κορυφαίο πολιτικό θέμα.

Παράλληλα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι η οικονομική κρίση πλήγωσε τη δημοκρατία με το σκεπτικό ότι έχει ραγίσει η εμπιστοσύνη των πολιτών στο πολιτικό σύστημα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:29