search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:10
MENU CLOSE

Η εξομολόγηση της Νταϊάνα: Ο Κάρολος ήθελε σεξ ανά τρεις εβδομάδες

30.07.2017 08:39
Η εξομολόγηση της Νταϊάνα: Ο Κάρολος ήθελε σεξ ανά τρεις εβδομάδες - Media

 

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ποτέ δεν έκρυψε τα προβλήματα που είχε στον γάμο της με τον Κάρολο, ωστόσο για πρώτη φορά αποκαλύπτεται το πρόβλημα στην ερωτική ζωή του ζευγαριού.

Όπως είχε πει η ίδια στον δάσκαλο φωνητικής της, ο οποίος κατέγραφε τις συνεδρίες τους σε βίντεο, ο σύζυγος της δεν είχε κανένα ερωτικό ενδιαφέρον για εκείνη.

Ο Πίτερ Σέτελεν έδωσε τα βίντεο που τραβήχτηκαν στις αρχές της δεκαετίας του ’90 στη δημοσιότητα παρ’όλο που η πριγκίπισσα ποτέ δεν θα επιθυμούσε να γίνουν γνωστές οι ιδιωτικές τους συζητήσεις.

Στις συνομιλίες τους, η Νταϊάνα ακούγεται να λέει πως μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου τους, Χάρι, ο Κάρολος σπανίως είχε ερωτική επιθυμία απέναντί της.

«Συνήθως, κάναμε έρωτα μία φορά ανά τρεις βδομάδες. Δεν μπορούσα παρά να σκεφτώ ότι αυτή ήταν η δεδομένη συχνότητα για τον Κάρολο, καθώς μία φορά ανά τρεις βδομάδες συναντούσε την ερωμένη του, Καμίλα», αναφέρει στον Σέτελεν η Νταϊάνα.

Τα 16 βίντεο από τις συνεδρίες της με τον δάσκαλο φωνητικής, ο οποίος είναι και ηθοποιός, είχαν καταλήξει στα χέρια του έμπιστου μπάτλερ της Νταϊάνα μετά το θάνατό της. Ο Σέτελεν όμως, ξεκίνησε μία δικαστική μάχη εναντίον του για να τα αποκτήσει και τελικά τα κατάφερε το 2003.

Σε άλλο βίντεο, η πριγκίπισσα παραδέχεται ότι ήταν τρελά ερωτευμένη με τον σωματοφύλακά της, Μπάρι Μανάκι, για χάρη του οποίου σκόπευε να χωρίσει.

Ο θάνατός του από τροχαίο λίγα χρόνια μετά, ποτέ δεν έγινε πιστευτός από την Νταϊάνα, η οποία στα βίντεο εμφανίζεται πεπεισμένη ότι του είχαν στημένη…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:03