search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:07
MENU CLOSE

Γκάφα της Air France: Βραζιλιάνα ταξίδευε για Κοπεγχάγη και βρέθηκε στην Αθήνα

30.07.2017 10:05
Γκάφα της Air France: Βραζιλιάνα ταξίδευε για Κοπεγχάγη και βρέθηκε στην Αθήνα - Media

 

Γυναίκα από τη Βραζιλία που ταξίδευε αεροπορικώς προς Κοπεγχάγη, έκπληκτη είδε το αεροπλάνο να προσγειώνεται στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Το γεγονός επιβεβαίωσε και η Air France σημειώνοντας πως αν και δεν προέκυψε ζήτημα ασφάλειας, η εταιρεία αποφάσισε να διεξάγει εσωτερική έρευνα για το πώς έγινε το λάθος.

Σύμφωνα με το ταξιδιωτικό Condé Nast Traveler, η Ana Maria Bittencourt Marques από το Πόρτο Αλέγκρε της Βραζιλίας αναχωρούσε από το Παρίσι με την Air France, αλλά από λάθος στο check-in της έβγαλαν boarding pass στο όνομα Marie-Christine Midavaine, μίας γυναίκας που ταξίδευε προς Αθήνα.

«Το εισιτήριό μου βγήκε σε άλλο όνομα αλλά δεν το κοίταξα καν επειδή βιαζόμουν», είπε η ίδια στο AFP.

Επίσης πάντα κατά την ίδια, ο υπάλληλος στην πύλη κοίταξε τόσο το εισιτήριό της, όσο και το διαβατήριο, αλλά δεν παρατήρησε ότι είχαν διαφορετικά ονόματα. Μόλις μπήκε στην πτήση, αποκοιμήθηκε και ξύπνησε στην προσγείωση. Κατάλαβε ότι είναι αλλού όταν εντός του διεθνούς αεροδρομίου της Αθήνας είδε πινακίδες (και) στην ελληνική γλώσσα.

Το περιστατικό συνέβη στις 15 Ιουλίου, όμως δεν είναι η πρώτη φορά. Το ίδιο συνέβη πριν λίγους μήνες όταν η United Airlines «έστειλε» μία Γαλλίδα στο Σαν Φραντσίσκο, παρά το γεγονός ότι το boarding pass έγραφε ότι είχε προορισμό το Παρίσι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:03