search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:48
MENU CLOSE

Θύμα βιασμού πέθανε από υπερβολική δόση χαπιών αδυνατίσματος

30.07.2017 11:50
Θύμα βιασμού πέθανε από υπερβολική δόση χαπιών αδυνατίσματος - Media

 

Μια νεαρή κοπέλα που λάμβανε ψυχολογική και ψυχιατρική υποστήριξη μετά τον βιασμό της άφησε την τελευταία της πνοή σε κρεβάτι νοσοκομείου μετά από κατανάλωση υπερβολικής δόσης χαπιών αδυνατίσματος.

Η 21χρονη Μπέθανι Σίπσι πέθανε πέντε ώρες αφότου είχε καταναλώσει ποσότητα χαπιών που καίνε το λίπος, τα οποία είχε προμηθευτεί διαδικτυακά.

Παρόλο που τη μετέφεραν στο νοσοκομείο Worcestershire Royal μία ώρα μετά την κατανάλωση των χαπιών, οι γονείς της καταγγέλουν ότι στο νοσοκομείο καθυστέρησαν, μεταφέροντάς την από φορείο σε φορείο επί τέσσερις ώρες, μέχρι να καταλήξει από καρδιακή ανακοπή.

Οι γονείς καταγγέλουν ότι παρότι το κορίτσι είχε 190 σφυγμούς το λεπτό, χρειάστηκε να περάσει μιάμιση ώρα μέχρι να την εξετάσει ένας γιατρός.

Τα χάπια περιείχαν την επικίνδυνη ουσία DNP (2,4-Dinitrophenol).

Παρόλο που είναι παράνομα, κυκλοφορούν ευρέως στο διαδίκτυο και διαφημίζονται για την γρήγορη απώλεια βάρους που προσφέρουν. Ωστόσο, το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Μεγάλης Βρετανίας προειδοποιεί ότι η κατανάλωσή τους οδηγεί σε ναυτία, πυρετό και καρδιακές αρρυθμίες.

«Αν ελεγχόταν το παράνομο εμπόριο χαπιών στο ίντερνετ, δεν θα είχαμε χάσει την κόρη μας» δήλωσε η τραγική μητέρα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:47