search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:02
MENU CLOSE

Η Βραζιλιάνα έκρυβε στο κορμί της το θάνατο – Συνελήφθη στο αεροδρόμιο

30.07.2017 12:34
Αυγενάκης: Η παραίτηση Μπραουδάκη δεν έγινε αποδεκτή - Media

 

Τις υποψίες της δίωξης ναρκωτικών στο αεροδρόμιο, κίνησε η φαινομενική άνεση μιας βραζιλιάνας, η οποία μόλις είχε φτάσει μέσω Ντουμπάι, από το Ρίο ντε Τζανέιρο.  

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, στο πλαίσιο στοχευόμενων ελέγχων, για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια, εντόπισαν και συνέλαβαν την ανωτέρω, η οποία αφίχθη αεροπορικώς στη χώρα μας από το Ρίο ντε Τζανέιρο Βραζιλίας, μέσω Ντουμπάι.

Συγκεκριμένα, η 32χρονη μετέφερε σε εσωτερική επένδυση ρουχισμού και σε διάφορα αξεσουάρ (τσάντες και πορτοφόλια), ποσότητα κοκαΐνης εμποτισμένης σε τεμάχια υλικού αγνώστου ποιότητας, συνολικού μικτού βάρους -2.860- γραμμαρίων.

Περαιτέρω, κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των -400- ευρώ καθώς και μια (1) συσκευή κινητής τηλεφωνίας.

Από την μεθοδολογία της δράσης της, εξετάζεται το ενδεχόμενο η ανωτέρω να αποτελεί μέλος ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών (ειδικότερα κοκαΐνης).

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος την παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:01