search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:06
MENU CLOSE

Καζάνι που βράζει το Ισλάμ: Η Σαουδική Αραβία χαρακτηρίζει «κήρυξη πολέμου» την διεθνοποίηση των μουσουλμανικών ιερών προσκυνημάτων

30.07.2017 14:24
Καζάνι που βράζει το Ισλάμ: Η Σαουδική Αραβία χαρακτηρίζει «κήρυξη πολέμου» την διεθνοποίηση των μουσουλμανικών ιερών προσκυνημάτων - Media

 

Ο υπουργός Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας, χαρακτήρισε την απαίτηση του Κατάρ για την διεθνοποίηση του μουσουλμανικού προσκυνήματος Χατζ, ως κήρυξη πολέμου κατά του βασιλείου, σύμφωνα με την τηλεόραση Al Arabiya που ελέγχεται από την Σαουδική Αραβία.

Ωστόσο, δεν έχει επιβεβαιωθεί αν το Κατάρ έχει προχωρήσει στην δημοσιοποίηση μιας τέτοιας απαίτησης.

“Οι απαιτήσεις του Κατάρ για την διεθνοποίηση των ιερών προσκυνημάτων είναι επιθετικές κι αποτελούν κήρυξη πολέμου κατά του βασιλείου,” δήλωσε ο Αντέλ αλ-Τζουμπέιρ, σύμφωνα με τον αναφερόμενο τηλεοπτικό σταθμό.

“Διατηρούμε το δικαίωμα ν΄ αντιδράσουμε κατά οποιουδήποτε εργάζεται για την διεθνοποίηση των ιερών προσκυνημάτων,” τόνισε ο Σαουδάραβας ΥΠΕΞ.

 

 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:06