search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:17
MENU CLOSE

Νεύρα στο Βερολίνο για τις νέες κυρώσεις των ΗΠΑ κατά της Ρωσίας

31.07.2017 09:42
Σύνοδος G7: Nein της Μέρκελ στην πρόσκληση Τραμπ  - Media
 
Οι νέες κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας που προτείνονται από αμερικανούς βουλευτές και μπορεί να ζημιώσουν ευρωπαϊκές εταιρείες παραβιάζουν το διεθνές δίκαιο και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα πρέπει να εξετάσει αντίμετρα φέρεται να δήλωσε σήμερα η υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας.
 
«Θεωρούμε πως αυτό παραβιάζει ξεκάθαρα το διεθνές δίκαιο», δήλωσε η Μπριγκίτε Τσίπρις στον δημοσιογραφικό όμιλο Funke Mediengruppe. «Φυσικά δεν θέλουμε έναν εμπορικό πόλεμο. Όμως είναι σημαντικό η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να εξετάσει τώρα αντίμετρα».
 
Η γερμανική κυβέρνηση και επικεφαλής επιχειρήσεων έχουν δηλώσει πως οι νέες κυρώσεις που υιοθετήθηκαν αυτόν τον μήνα από την αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων μπορεί να εμποδίσουν γερμανικές εταιρείες να εργάζονται σε προγράμματα αγωγών για τα οποία υποστηρίζουν πως είναι ουσιαστικής σημασίας για την ενεργειακή ασφάλεια της Γερμανίας.
 
(πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:17