search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:17
MENU CLOSE

Σκάλα Λακωνίας: Σε κρίσιμη κατάσταση ο ένας εκ των δύο τραυματιών από αναθυμιάσεις σε φρεάτιο βιολογικού καθαρισμού

01.08.2017 12:35
Πετρούπολη: Οδηγός τραυματίστηκε μετά από πτώση οχήματος στο γκρεμό - Media

 

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Σπάρτης, ο ένας εκ των δύο τραυματιών από τις αναθυμιάσεις σε φρεάτιο βιολογικού καθαρισμού, στη Σκάλα Λακωνίας.

Πρόκειται για έναν 22χρονο, ο οποίος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Σπάρτης σε κωματώδη κατάσταση, με οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια. Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Σωτήρη Μπότσιο, ο 22χρονος διασωληνώθηκε άμεσα και οι γιατροί κατέβαλλαν προσπάθειες, για την αναρρόφηση υγρών από τους πνεύμονες.

Ο δεύτερος τραυματίας που είναι 66χρόνων, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με μέτρια αναπνευστική ανεπάρκεια και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται από τους γιατρούς σταθερή και ικανοποιητική.

Επίσης, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα δύο πυροσβέστες και ένας αστυνομικός, που συμμετείχαν στις προσπάθειες για τους απεγκλωβισμούς από το φρεάτιο.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:08