search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:13
MENU CLOSE

Το «τσούζει» η βασίλισσα Ελισάβετ: Πόσα κοκτέιλ την ημέρα πίνει;

02.08.2017 07:46
Το «τσούζει» η βασίλισσα Ελισάβετ: Πόσα κοκτέιλ την ημέρα πίνει;  - Media

 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το αλκοόλ έχει σημαντική θέση στο διατροφικό της πρόγραμμα

Μπορεί να μετρά 91 χρόνια ζωής και να έχει μια αρκετά δραστήρια καθημερινότητα, αλλά η βασίλισσα Ελισάβετ έχει πάντα χρόνο για ένα ποτό- και συγκεκριμένα τέσσερα (!) μέσα στην ημέρα. 

Το Business Insider συγκέντρωσε δημοσιεύματα σχετικά με τις διατροφικές συνήθειες της βασίλισσας, και κατέληξε στο ότι πίνει το πρώτο κοκτέιλ πριν το μεσημεριανό γεύμα, το οποίο περιλαμβάνει τζιν, Dubonnet, λεμόνι και πάγο. 

Σύμφωνα με τον Independent, στη διάρκεια του γεύματος απολαμβάνει ένα ποτήρι κρασί και ένα κομμάτι κέικ σοκολάτας για επιδόρπιο. 

Το απόγευμα, η βασίλισσα πίνει ένα dry martini και κλείνει πάντα την ημέρα της με ένα ποτήρι σαμπάνια, συνήθως μάρκας Bollinger, Lanson ή King. 

Σύμφωνα με την ξαδέρφη της Ελισάβετ, Margaret Rhodes, οι προτιμήσεις της στα ποτά δεν αλλάζουν ποτέ, ωστόσο μάρκες όπως Gordon’s, Pimm’s και Bacardi έχουν παραγγελθεί από το παλάτι στο παρελθόν. 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η βασίλισσα δεν αγαπά την μπύρα- αφού είχε αρνηθεί να δοκιμάσει κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στα εργοστάσια της Guiness στο Δουβλίνο. 

Πηγή: madamefigaro.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15