search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:05
MENU CLOSE

Λαμία: Στον εισαγγελέα το ζευγάρι που έδωσε ναρκωτικό χάπι στο μωρό (Photos)

02.08.2017 14:00
Λαμία: Στον εισαγγελέα το ζευγάρι που έδωσε ναρκωτικό χάπι στο μωρό (Photos) - Media

 

Το κατώφλι του γραφείου του Εισαγγελέα Λαμίας και του Ανακριτή, πέρασαν πριν από λίγο η 17χρονη μητέρα και ο 23χρονος σύντροφός της, για την υπόθεση που συγκλόνισε το Πανελλήνιο με το μόλις 18 μηνών μωρό που νοσηλεύεται στο «Αγλαΐα Κυριακού» από την κατάποση ναρκωτικού χαπιού.

Με σκυφτά πρόσωπα οι δύο αρνητικοί πρωταγωνιστές της υπόθεσης έφτασαν με χειροπέδες από την Ασφάλεια Λαμίας στο δικαστικό μέγαρο, προκειμένου να δώσουν τις δικές τους εξηγήσεις για το πρωτοφανές περιστατικό.

Η ιστορία που συγκλονίζει ξεκίνησε χθες το πρωί στο Νοσοκομείο Λαμίας όπου το μωρό μεταφέρθηκε σε ημικωματώδη κατάσταση από την 17χρονη μητέρα του. Όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια το μωρό είχε καταπιεί ναρκωτικό χάπι «Βουλμπεγκάλ» και η κατάστασή του ήταν εξαιρετικά κρίσιμη.

Η έρευνα της Ασφάλειας στο σπίτι όπου διαμένει η 17χρονη μαζί με τα άλλα δύο ανήλικα παιδιά της, ηλικίας 3,5 και 2,5 ετών, τη μητέρα της, αλλά και τον 23χρονο έφεραν στο φως μικροποσότητες ηρωίνης και χασίς, αλλά και τα συγκεκριμένα χάπια που φέρεται να πήρε το μωρό.

Στο σημείο που ήταν όλες αυτές οι ναρκωτικές ουσίες δεν μπορούσε να φτάσει το μωρό και σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η μητέρα της ανήλικης το χάπι το έδωσε ο 23χρονος προκειμένου να τον αφήσει ήσυχο γιατί γκρίνιαζε!!! Επίσης ισχυρίστηκε ότι ο 23χρονος θέλει να βγάλει από τη μέση και τα τρία παιδιά της 17χρονης, που είναι από άλλον πατέρα.

Σημειώνουμε ότι το 18 μηνών αγοράκι έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» καθώς χθες το απόγευμα υποτροπίασε και η κατάστασή του είναι σοβαρή.

 

Πηγή: LamiaReport.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:05