search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:38
MENU CLOSE

Είναι επίσημο: Ο Νεϊμάρ φεύγει από την Μπαρτσελόνα

02.08.2017 15:08
Θύμα ρατσιστικής επίθεσης ο Νεϊμάρ - Media
Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για τη μεταγραφή του Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα στην Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς η «Μπλαουγκράνα» ανακοίνωσε και επίσημα ότι ο 25χρονος επιθετικός ζήτησε κι επίσημα να αποχωρήσει απ’ το σύλλογο.
 
Σημειώνεται ότι η Μπαρτσελόνα δεν δείχνει να είναι αρνητική στη μετακίνηση του Βραζιλιάνου σταρ, υπό την προϋπόθεση πως θα καταβληθεί στο σύνολό της η ρήτρα ύψους 222.000.000 ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιό του.
 
Συγκεκριμένα, η «Μπάρτσα» αναφέρει:
 
«Ο Νεϊμάρ, μαζί με τον πατέρα και τον ατζέντη του, ενημέρωσαν το πρωί την Μπαρτσελόνα για την απόφασή του να φύγει απ’ το σύλλογο, ύστερα από συνάντηση που είχε με τους διοικούντες την ομάδα.
 
Ύστερα απ’ αυτή την εξέλιξη, ο σύλλογος τους ενημέρωσε πως πρέπει να καταβληθεί το σύνολο της ρήτρας που υπάρχει στο συμβόλαιό του και έχει ισχύ απ’ την 1η Ιουλίου, ύψους 222.000.000 ευρώ.
 
Παράλληλα, σε απάντηση σε όσα αναφέρονται για τα μπόνους επέκτασης του συμβολαίου του, ο σύλλογος ξεκαθαρίζει γι’ ακόμα μία φορά πως το ποσό θα παραμένει σε συμβολαιογράφο έως ότου ολοκληρωθεί η υπόθεση.
 
Ο παίκτης έχει συμβόλαιο σε ισχύ με την Μπαρτσελόνα, αλλά έλαβε προσωρινή άδεια προκειμένου να μην συμμετέχει στις προπονήσεις».
 
Σημειώνεται ότι ήδη ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα Λιονέλ Μέσι αποχαιρέτησε τον συμπαίκτη του μέσω ανάρτησης στο Instagram στην οποία ανέφερε: «Ήταν μεγάλη ευχαρίστηση που μοιράστηκα όλα αυτά τα χρόνια μαζί σου, φίλε μου. Σου εύχομαι καλή τύχη στο νέο κεφάλαιο της ζωής σου. Τα λέμε σύντομα. Με πολλή αγάπη».
 

Να σημειωθεί, πάντως, ότι πληροφορίες θέλουν τη Μπαρτσελόνα να ενδιαφέρεται και για παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν και ιδίως τον Βεράτι, τον οποίο, πάντως, οι Γάλλοι δεν δείχνουν πρόθυμοι να παραχωρήσουν, έστω κι αν αυτό μείωνε το κόστος της μεταγραφής Νεϊμάρ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:38